Ramona Mondiala. Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Numele tău : Ramona Mondiala. Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am incercat sa indrum persoanele noi, aplicarea gradelor pe canalul AMA, aplanarea situatiilor neplacute (cat si cum am putut). Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Extinderea comunitatii, indrumarea tuturor persoanele noi si ajutarea lor. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @SmoKey Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Vreau in asistenta LCS" UniqueID : ioiA59VJYwAwKEASeOn1zu+N4/4=
Global-Moderators dRama t i c a Postat Septembrie 27, 2022 Global-Moderators Postat Septembrie 27, 2022 Pro.
SmoKey Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 De cand tot ti-am zis sa faci cererea Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata. Succes.
Fondator Bombo | ftw. Postat Septembrie 27, 2022 Fondator Postat Septembrie 27, 2022 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.