dexter @ LeagueCS Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 Numele tău : Tom.! / David Vârsta ta : 15 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activ Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : dezvoltare Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "Asistență 2022" UniqueID : nu stiu cum sa il aflu
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Septembrie 13, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 13, 2022 Dai sus la Tools apoi Identities jos de tot selectionezi Go Advanced daca nu il ai selectionat si acolo mai jos in dreapta iti apare
dexter @ LeagueCS Postat Septembrie 13, 2022 Autor Postat Septembrie 13, 2022 Acum 4 minute, KilleR-TerminatoR a spus: Dai sus la Tools apoi Identities jos de tot selectionezi Go Advanced daca nu il ai selectionat si acolo mai jos in dreapta iti apare Unique ID: 15wZQKUM3bz0Dqarj2oox3OLQ/Y=
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Septembrie 13, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 13, 2022 Din cate vad nu prea sti bine sa folosesti TS-ul, dar nu face numic toti am inceput de la zero si am invatat Eu si in preuna cu colegii mei o sa te ajutam cu drag sa inveti sa-l folosteti cum trebuie Scuces!!!
b0rn0key Postat Septembrie 13, 2022 Postat Septembrie 13, 2022 contra, nu ma convingi destul de mult sa ti dau pro prin cererea pe care ai lasat-o.
Global-Moderators dRama t i c a Postat Septembrie 13, 2022 Global-Moderators Postat Septembrie 13, 2022 Contra. Idem bornokey.
LCS PREMIUM unguru Postat Septembrie 13, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 13, 2022 cerere făcută în 30 de secunde.
Fondator Bombo | ftw. Postat Septembrie 13, 2022 Fondator Postat Septembrie 13, 2022 Se cauta oameni seriosi in asistenta, nu plimbareti care se duc dintr-o parte in alta!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.