FlorinAK47 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Numele tău : Florin Vârsta ta :14 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu activitatea mea si experienta mea Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Da, de b0rn0key Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU GRAD IN ASISTENTA UniqueID : f9kaAm9dDHfGU9PGqYEAPmJSD8E
b0rn0key Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Am avut o discutie cu el, are 14 ani insa pare un tip ok, plus ca dupa cum stim varsta e doar o cifra , e calm, si consider ca va face treaba buna. Zic ca merita o sansa, daca se va descurca va ramane, daca nu, nu.
WhySoSerious | ftw. Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Din punctul meu de vedere este mult prea tanar pentru a intra in asistenta! La 14 ani nu il vad capabil sa gestioneze o situatie mai complicata pe TS si multe alte discutii ce ar putea sa apara , cunoasteti si voi prea bine , nu are rost sa le enumar aici! Mult succes!
PlayZeeK. # GFX Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 hai sa incercam sa vedem ce poate ca pana la urma fiecare ne meritam sansele
Community Founders John @ Anormalii Posted July 4, 2022 Community Founders Posted July 4, 2022 Salut. Personal nu am văzut nimic legat de activitatea ta de până acum. Pe forum nu ai decât o cerere de admin respinsă și cam atât. Sfatul meu pt tine este sa fii sincer in viața. Sfatul meu pt tine este sa stai pe lângă unul mai experimentat și să "furi" meserie. O sa îți dau un Pro de încurajare in speranța că nu ne vei dezamăgi mai ales pe cel care te-a recomandat
LCS PREMIUM Tarzy Posted July 4, 2022 LCS PREMIUM Posted July 4, 2022 Pe langa ca nu indeplinesti varsta impusa in regulament, ai mai primit o sansa in trecut, in asistenta abatandu-te de la regulament si ti-ai batut joc de ea.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.