Sari la conținut

[FOTBAL] Prunea e sceptic în privința transferului lui Tavi Popescu: „Nu poate face rigorii din Serie A”


Ciudățel

Postări Recomandate

perla-tavi-popescu-prin-ochii-lui-adrian-iencsi-la-zpovestile-sport-ro-detalii-despre-momentul-in-care_1.jpg

„Nu ar trebui să ne mai grăbim. Toată lumea a țipat după Octavian Popescu «Îl vrem la echipa națională. E cel mai bun». Iar când a intrat s-a văzut că e un alt ritm la echipa națională. 

Orice e posibil. El și alți tinerii jucători sunt monitorizați în permanență. 

E posibil să fie vorba de un transfer, dar nu cred că în momentul de față Octavian Popescu nu poate face rigorii campionatului italian. Mai ales din punct de vedere fizic”, a spus Florin Prunea

 

Victor Becali, după ce italienii au anunțat interesul lui Torino pentru Tavi Popescu: „Gigi Becali va accepta doar o ofertă astronomică”

 

Victor Becali, reprezentatul firmei care-l impresariază pe Octavian Popescu, a explicat că momentan nu există o ofertă concretă și că un viitor transfer depinde de patronul FCSB, Gigi Becali. 

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. 

Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. 

Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a spus Victor Becali

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate