Sari la conținut

[FOTBAL] Unde ar putea ajunge Claudiu Keșeru în vară, după despărțirea de FCSB


Ciudățel

Postări Recomandate

image.png.252c8dc1ea3f2f8e0fc35e8e28144903.png

Totuși, pentru ca mutarea să aibă șansă de îndeplinire, UTA trebuie să fie cumpărată de Simion Apreutese, care se află în discuții avansate cu Alexandru Meszar. În acest caz, Ilie Dumitrescu ar ocupa o funcție în club, iar antrenorul dorit de posibila nouă conducere este Ilie Poenaru.

Fostul tehnician de la Clinceni și Gaz Metan a recunoscut că și l-ar dori pe Claudiu Keșeru în echipă și a transmis că FCSB a greșit în momentul în care a renunțat să se bazeze pe atacant.

”FCSB are număr 9, dar se antrenează singur. El vrea să joace, a câștigat trofee, nu e ok cum se comportă cu el, dar e decizia celor de acolo. E un număr 9 cum greu găsești în România.

La vârsta lui, e impecabil. Capacitate de efort, inteligență, devine și număr 10, face verticalizare, pasator, marcator. Lângă el pot crește alții foarte bine.

Îl văd să joace la orice echipă din campionat. Eu l-aș vrea la mine în echipă, toți îl doresc”, a declarat Ilie Poenaru

Claudiu Keșeru nu a mai fost în lotul FCSB-ului de o lună

Claudiu Keșeru a început excelent a doua ”aventură” de la FCSB, cu patru goluri în primele cinci meciuri, însă de atunci randamentul său a scăzut drastic.

Nemulțumit de evoluțiile atacantului, Gigi Becali a dictat ca internaționalul să nu mai joace, iar Claudiu Keșeru nu a mai apărut în lotul FCSB-ului din 3 aprilie, de la meciul cu Universitatea Craiova, 0-2, când a evoluat 45 de minute.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate