Sari la conținut

[FOTBAL] Iulian Cristea a identificat marele atu al FCSB-ului, în disputa cu CFR Cluj


Ciudățel

Postări Recomandate

 

image.thumb.png.a2717458770848177453c3bec9d51caa.png

A fost un meci greu, cum ne așteptam. Orice meci cu CFR este un meci strâns, în care se poate întâmpla orice. Noi am venit foarte montați, știam ce aveam de făcut și am reușit să câștigăm. Nu am avut foarte multe probleme, dar am făcut un joc defensiv, cu toții, foarte bun și am câștigat.

Sunt victorii foarte frumoase, împotriva lor. Mă bucur că am micșorat distanța. Sunt meciuri foarte grele. Noi ne-am încurcat cu Craiova, și ei la fel. Și noi avem meci foarte grele, deplasări la Constanța, la Voluntari, la Craiova. Meciuri foarte grele. Le luăm pe fiecare în parte și la final ne dorim să fim pe primul loc.

(Unde s-a făcut diferența) Echipa. Forța de grup. Am reușit să formăm un grup unit și sper să continuăm pe acest drum. Să rămânem uniți. (Au redus motoarele după golul primit?) Poate așa s-a simțit, dar cred că am avut alte 4-5 ocazii după gol. Era un joc în deplasare, conduceam liderul campionatului cu 1-0 și ne doream să câștigăm. Fără să mai riscăm în spate absolut nimic și mă bucur că am reușit acest lucru”, a declarat Iulian Cristea

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate