Sari la conținut

[FOTBAL] FCSB merge la FIFA. Procesul intentat de clubul lui Gigi Becali împotriva lui Galatasaray


Ciudățel

Postări Recomandate

OWE3NGE4MDMxNzY2N2E5MTMzNzBkODQzOThlZmU=.thumb.jpg?tmp=2022-03-25-20-42-18&app=req-623e0d0a45ce3&retry=1

 

Gigi Becali nu a încasat niciun ban de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Deși transferuldin vară a fost făcut cu ”surle și trâmbițe”, Gigi Becali nu a văzut nici până azi vreo sumă de bani din tranșele care trebuiau livrate de turci.

Astfel, presa din țara semilunei anunță că Gigi Becali nu mai are răbdare cu turcii și ar fi intentat deja un proces la FIFA pentru primirea banilor în urma transferului mijlocașului român la Galatasaray

4.1 milioane de euro ar fi trebuit să încaseze Gigi Becali de pe urma trecerii lui Olimpiu Moruțan în Turcia, 3.5 milioane de euro sumă de transfer plus alte 600.000 de euro din bonusul pentru bifarea a 15 meciuri.

Olimpiu Moruțan, pe ”lista neagră” la Galatasaray! Românul ar putea reveni în Liga 1 sub formă de împrumut

Potrivit Millieyet, Olimpiu Moruțan se află pe lista de jucători la care Galatasaray va renunța la finalul sezonului: ”Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray”, scriu jurnaliștii din Turcia.

Varianta revenirii în Liga 1 a lui Moruțan a apărut după ce Pasquale Sensibile, noul director sportiv de la Galatasaray, ar fi purtat discuții cu mai multe echipe din campionatul Cehiei, Rusiei sau al Poloniei, în vederea unui împrumut al românului. Trimișii mai multor cluburi ar fi urmărit mai multe meciuri ale lui Galatasaray, însă Moruțan nu l-ar fi convins deloc.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate