Sari la conținut

[FOTBAL] Cum ar lucra Marius Șumudică și Gigi Becali împreună la FCSB?


Ciudățel

Postări Recomandate

 

OGVjMjc5YzlmNzdjZDE1OWYzZmEyNWFiMmNiMA==.thumb.jpg?tmp=2022-03-09-22-23-47&app=req-62290cd367ba1&retry=1

 

După ce a refuzat să preia FCSB, Marius Șumudică a dezvăluit și cum ar fi putut lucra cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei României fiind cunoscut pentru modul în care se implică peste antrenorii de la FCSB.

„Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aștepta. Nu știu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Șumudică, înțelegi ce spun?”a spus Marius Șumudică

„Exista posibilitatea să se bage, să dea telefoane, să se bage, dar săptămână de săptămână cine lucra cu jucătorii? Gigi? Nu știu dacă scăpam o înjurătură, dar cred că ajungeam la un consens” a mai spus Marius Șumudică 

Discuțiile dintre Gigi Becali și Marius Șumudică au avut loc în luna mai a anului 2019, însă antrenorul a ales să meargă la CFR Cluj chiar dacă propunerea latifundiarului din Pipera era una foarte interesantă.

„Șumi” recunoaște că a greșit că a refuzat oferta venită de la Gigi Becali la acel moment, după ce oficialii lui Rapid, echipă pentru care nu a acceptat să preia FCSB, l-au trădat.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate