Sari la conținut

[Stiri IT] Steam doboară recordul la numărul de jucători simultani – Care au fost cele mai jucate titluri la început de 2022?


Ciudățel

Postări Recomandate

Steam-Feature-780x470.jpg

 

Numerele au început să sară în aer încă de prin 2019, iar odată cu evoluția pandemiei, tot mai mulți dintre noi am fost nevoiți să rămânem acasă. Deci, ce altceva mai ai de făcut în afară de a te juca pentru a-ți mai omorî timpul? 

Steam  se bucură (din nou) de o imensă popularitate, doborând astfel recordul la numărul de jucători concomitenți la începutul noului an. Rezultatul magic a fost atins cu puțin timp în urmă, când s-a înregistrat un număr puțin peste 28 de milioane de utilizatori, cu aproape 3 milioane mai mult față de recordul stabilit în 2021. Este cel mai mare număr atins de Valve de când a început pandemia, după cum observă și analiștii.

Per total, traiectoria platformei de la Valve  are o traiectorie aproape fixă, care țâșnește în colțurile de sus ale graficelor. Pragul cel mai semnificativ a fost atins în ianuarie 2020, iar de atunci, numărul de playeri a crescut cu 10 milioane.

 

FIqlKlpWQAIIJY3?format=jpg&name=large

 

În lipsă de ocupație, Steam prosperă

Deci, în această perioadă, cam ce anume s-a jucat poporul? Păi, după cum zice și SteamDB, cam 881,051 de oameni s-au bulucit pe serverele de CS:GO, urmați îndeaproape de fanii Dota 2, PUBG, Apex Legends și Grand Theft Auto V. Au mai fost și niște jocuri mai recente care se situează în topul celor mai butonate 50 de titluri, unele dintre ele asigurându-și locul chiar în primii 10.

 

Cele mai jucate titluri înregistrate pe 9 ianuarie au fost:

 

  1. Counter Strike: Global Offensive
  2. Dota 2
  3. PUBG: Battlegrounds
  4. Apex Legends
  5. Grand Theft Auto 5
  6. Naraka: Bladepoint
  7. Rust
  8. Team Fortress 2
  9. Wallpaper Engine
  10. MIR4

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate