Sari la conținut

[Stiri IT] Honor Magic V a fost dezvăluit și este mai bun decât Galaxy Z Fold 3


Ciudățel

Postări Recomandate

Honoir-Magic-V-780x470.jpg

După ce am aruncat o privire asupra noului OPPO Find N, încă un telefon pliabil își face apariția pe piață. Este primul foldable al unui brand despre care nu prea am auzit multe în ultima vreme, pe numele de buletin Honor Magic V. Este un model care nu se diferențiază prea mult de design-ul unor campioni ca Galaxy Z Fold 3 de la Samsung, dar care vine cu îmbunătățiri la niște capitole destul de importante.

Honor Magic V măsoară 6.3 x 2.7 x 0.56 inci, ceea ce-l face oarecum mai lat decât Galaxy Z Fold 3, însă reușește să fie mai subțire atunci când este pe deplin împăturit, lucru la care Samsung încă mai are de lucru. Magic V are și un ecran ceva mai mare decât competitorul său, căci vorbim despre un display principal (cel despăturit) de 7.9 inci, comparativ cu cei 7.6 inci de pe Z Fold 3. Totodată, ecranul secundar este de 6.35 inci, pe când cel de la Samsung vine în 6.2 inci.

Totuși, cei 120Hz de pe ambele ecrane ale lui Fold 3 nu-și fac simțită prezența și pe Honor Magic V. Acesta din urmă dispune de o rată de refresh de „doar” 90Hz, iar ăsta ar fi cam singurul dezavantaj al modelului în fața flagship-ului Samsung.

 

Honor-Magic-V.jpg

 

Honor Magic V, sub lupă

Pe partea de autonomie ar trebui să vedem îmbunătățiri din moment ce Honor Magic V face uz de o baterie mai mare, de  4,750 mAh, spre deosebire de cei 4,400 mAh care alimenteaza inima lui Galaxy Z Fold 3. În plus, modelu. Honor aduce la pachet și încărcare rapidă la 66W prin SuperCharging, care se asigură că Magic V se încarcă semnificativ mai repede decât o face oponentul sud-correnilor la 25W.

Pe partea de hardware, Honor Magic V integrează noua iterație Gen 1 a chip-ului Snapdragon 8, un upgrade frumușel de la acel Snapdragon 888 de pe Galaxy Z Fold 3. RAM-ul va fi de 12GB, iar spațiul de stocare va fi servit în două sortimente, 256GB, respectiv 512GB.

Magic V va face progrese și în ceea ce privește modulul de camere. Cei trei senzori de câte 50MP de pe spate arată că Honor a renunțat la lentile telephoto  în favoarea obiectivelor Spectrum Enhanced. Compania nu a explicat adevăratul scop al acestui tip de obiectiv, însă mulți înclină să creadă că va fi vorba despre o metodă prin care camera va putea fotografia și reda o gamă de culori mai mare. Oricum ar fi, dacă ne raportăm doar la brut, adică la numărul de megapixeli, Honor Magic V îi întrece pe cei 12MP de pe camerele lui Z Fold 3.

 

Honor-Magic-V-1.jpg

 

Cam așa stau lucrurile și în cazul camerelor selie, unde Honor Magic V aduce o pereche de lentile de câte 42MP – una pe ecranul exterior și cealaltă pe ecranul principal, interior, cu mențiunea că de data aceasta nu vorbim de vreo potențială cameră under-display.

Rămâne să vedem cum se va comporta noul foldable Honor. Aici, Samsung este avantajat, căci dezvoltatorul a evoluat simțitor pe partea de procesare a imaginii. Deci, este vorba nu neapărat de numărul de megapixeli, cât despre cum anume sunt folosiți megapixelii.

Nici la capitolul preț nu stăm prea rău, căci Honor Magic V va avea un preț de pornire de aproximativ 1500 de dolari atunci când va fi pus la vânzare în China pe 18 ianuarie. Va fi disponibil în trei culori, Titanium Silver, Black și Burnt Orange, iar la cum se prezintă lucrurile, acest flagship cu Android 12 și Magic UI 6.0 peste va fi chiar mai ieftin decât Galaxy Z Fold 3, al cărui preț începe de la 1800 de dolari, adică o difernță semnificativă de 300 de dolari.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate