Sari la conținut

[News] Florin Cîţu: Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie


Coquette ღ

Postări Recomandate

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWM4YzY5NGRiNGMwMDc1

Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit românilor care au ales să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Potrivit lui Cîțu, în acest moment în România există toate condiţiile să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. 

"Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. 

Încă din prima zi (joi - n.r.), în fiecare minut în care centrul a fost deschis un șofer sau pasager a fost imunizat - în total, peste 700 de oameni. A doua zi (vineri - n.r.), primii doritori s-au așezat la rând de la 6 dimineața.La acest centru se pot vaccina și cetățenii din diaspora sau străinii rezidenți.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate