Sari la conținut

[FOTBAL] Bayern a mai pierdut un atacant înaintea duelului cu PSG! Fotbalistul care a dat gol României are coronavirus


Coquette ღ

Postări Recomandate

 

O nouă lovitură pentru Bayern Munchen înaintea meciului tur cu PSG din sferturile UEFA Champions League - după golgeterul Robert Lewandowski, deținătoarea trofeului nu se va putea baza nici pe înlocuitorul acestuia, Serge Gnabry.

ZDc2NzkxOGU2MTY0NTg1MjIyMWQ4N2EzYzExNA==

 

Atacantul de 25 ani a acuzat dureri în gât înaintea antrenamentului oficial, iar apoi a fost depistat pozitiv cu coronavirus.  

Serge Gnabry a fost recent și la București, la meciul dintre România și Germania, scor 0-1, fiind chiar autorul golului victoriei.

În acest caz, Hansi Flick va fi nevoit să joace cu Choupo- Moting în atac, alături de Thomas Muller și Kingsley Coman. 

 

Accidentarea lui Lewandowski îi dă planurile peste cap lui Flick: "Va fi o provocare!" Variantele antrenorului lui Bayern

Robert Lewandowski (32 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai momentului, s-a accidentat în partida Polonia - Andorra 3-0, din preliminariile CM 2022, și va lipsi aproximativ patru săptămâni. Astfel, atacantul a ratat derby-ul din Bundesliga cu RB Leipzig și va lipsi de la dubla din sferturile UCL, contra lui PSG.

În ciuda faptului că inițial s-a zvonit că Robert Lewandowski va avea nevoie de maximum 10 zile de recuperare, în urma unor controale amănunțite, Bayern Munchen a anunțat că golgheterul său va absenta de pe teren aproximativ o lună, după accidentarea de la ligamentele genunchiului drept.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate