Sari la conținut

[FOTBAL] Reacţia lui Gigi Becali, când a aflat că dinamovistul Magaye Gueye a fost testat pozitiv la cocaină


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.3d60148c904a530a300e9f6c34995298.png

Fanii din programul DDB au solicitat public control antidoping, însă fără a înainta o cerere oficială. La întâlnirea din Cupă, Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) a trimis din oficiu o echipă în Ştefan cel Mare. 

Ce spune Gigi Becali, după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv la cocaină

Florinel Coman, Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu au fost cei 3 fotbalişti testaţi de la FCSB, în timp ce de la Dinamo au fost verificaţi Steliano Filip, Diego Fabbrini şi Magaye Gueye. Toate testele au ieşit negative, cu excepţia ultimului. Atacantul lui Dinamo a fost testat pozitiv la cocaină.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit primele reacţii în cazul "Magaye Gueye".

"Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea.”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Magaye Gueye nu s-a prezentat la ANAD, unde trebuia să fie supus unui alt test

Magaye Gueye (30 de ani) trebuia să se prezinte ieri, 12 martie, la ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) pentru a efectua un nou test, după ce a fost depistat pozitiv.

Recent, managerul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a dezvăluit care este varianta lui Gueye în legătură cu cele întâmplate. Atacantul dinamovist crede că ”i s-a pus ceva în băutură”.

”La mine au venit reprezentanții antidoping să-mi spună numele celor care urmează să fie testați. El fusese schimbat, era în tribună. Nu părea deloc îngrijorat când l-am chemat. 

A fost mirat și când a aflat rezultatul. El crede că cineva i-a înscenat asta, că i s-a pus ceva în băutură”, a precizat oficialul lui Dinamo

sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate