Sari la conținut

[FOTBAL] Steaua - FCSB 2, ciocnirea care stârnește orgolii. Ce un spune un dublu campion în Ghencea


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.5899424e5052ea37c555f67b606c91c9.png

 

Confruntarea a stârnit mari orgolii. Șefii echipei din Liga 1 au decis să trimită mai mulți jucători de la prima echipă la formația a doua pentru a le pune probleme elevilor lui Daniel Oprița. 

Steaua - FCSB 2, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, ora 15:00. Ce spune Sorin Ghionea

Fost coleg cu actualul antrenor al echipei Armatei, Sorin Ghionea a oferit o declarație enigmatică prin care subliniază că, în opinia sa, "Steaua e una singură".

“Steaua e una singură. Păcat că s-a ajuns ca două mâini unite să se despartă, dintr-un pumn să se deschidă și să apară niște ramuri pentru că nu e normal. Singurul lucru pe care îl pot spune este că s-a ajuns în situația asta dintr-un singur criteriu.

Mă refer la cel financiar. Din cauza acestui criteriu financiar a început acest război mediatic și nu numai. Din cauza asta s-a ajuns la două lucruri, care dacă ar fost împreună ar fi fost mult, mult mai puternice decât sunt în prezent", a declarat Sorin Ghionea pentru Realitatea Sportivă.

CSA Steaua este liderul seriei a patra din Liga 3, cu 26 de puncte acumulate în 10 etape, două avans față de FCSB II.

Fostul stoper gălățean, campion în 2005 și 2006 cu trupa din Ghencea, nu exclude varianta ca echipele să fuzioneze, deși oficialii Armatei au spus în repetate rânduri că e imposibil.

„Niciodată să nu spui niciodată. Timpul, ca noaptea, e un sfetnic bun. Cei care suferă cel mai mult sunt milioanele de suporteri, care mulți dintre ei s-au împărțit.

Unii cu mâna stângă, unii cu mâna dreaptă. Dar dacă ar avea două mâini, și stânga și dreapta ar fi mult mai puternice”, a mai spus Ghionea, pentru sursa mai sus citată. 

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)

Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate