Sari la conținut

[FOTBAL] Pablo Cortacero pregătește revenirea la Dinamo! Momentul când se poate produce și marea temere a celor din DDB


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.d08b3a7a7046dd472361d5dc2de3b73c.png

 

Unii dintre membrii DDB, care se află acum în conducerea clubului, sunt convinși că este doar o chestiune de zile până când ibericul va reveni în forță la conducerea grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Când poate Pablo Cortacero să revină ca oficial la Dinamo

”O să câștige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club și, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situația va fi mai calmă”, susține unul dintre oamenii din club, sub protecția anonimatului.

Cortacero nu s-a ținut niciodată de cuvânt, de când a venit la Dinamo, iar cei din club se tem acum că acționarul are șanse să revină la conducere după ce clubul va fi scăpat de ”coșmarul” plății sumei pentru obținerea licenței.

”Cu salarii plătite, cu licența luată o să revină să își revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunța. Astea sunt niște vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce.

Și nici măcar el nu trebuie să plătească. Pentru că nu sunt ale lui. Sunt ale clubului toate datoriile. Dacă nu vrea, poate să își revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%”, a mai spus aceeași sursă pentru Fanatik.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate