Sari la conținut

[FOTBAL] NEWS ALERT Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Ionel Gane


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.d7c76f64b62410c13188d41bd7eb044a.png

Gigi Mulţescu, aşteptat în locul lui Ionel Gane la Dinamo

Dinamo are patru eşecuri şi un egal în ultimele cinci etape, în care nu a marcat niciun gol şi a primit nouă. Suporterii acţionari din DDB şi-au pierdut răbdarea cu Ionel Gane (49 de ani), iar antrenorul va fi schimbat din funcţie. 

"Câinii" au găsit deja şi varianta de înlocuire a actualului tehnician, scrie GSP.ro. Gigi Mulţescu (69 de ani), cel care a scos echipa la liman şi în play-out-ul sezonului trecut, este favorit pentru a prelua din nou banca lui Dinamo. Negocierile nu ar trebui să reprezinte o problemă, în condiţiile în care Mulţescu ocupă în acest moment un post în academia clubului.

Odată cu Ionel Gane, de la Dinamo ar putea pleca şi managerul Marius Nicolae, care este considerat răspunzător pentru ultimele achiziţii.

Dinamo, cel mai dur eşec din acest sezon

Dinamo a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon, în faţa unei echipe care nu mai câştigase de 8 etape în campionat.

Viitorul a făcut cel mai bun meci al său din această stagiune şi s-a impus prin golurile marcate de Jo Santos (4), George Ganea (16 - penalty), Andrei Ciobanu (44, 81), Juvhel Tsoumou (79), ratând şi alte situaţii mari de gol.

Brazilianul Jo Santos a marcat primul său gol pentru echipa antrenată de Mircea Rednic, iar congolezul Juvhel Tsoumou a înscris chiar la debutul său sub culorile formaţiei constănţene.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate