Sari la conținut

[FOTBAL] Fratele lui Octavian Popescu a semnat cu firma fraţilor Becali şi e aproape de FCSB: "Joacă pe orice post de la mijloc în sus"


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.f189bbe4f44c9fd56cfef592c8c6a426.png

Dani Popescu a fost adus la baza celor de la FCSB

Mai mult de atât, convins că talentul e trăsătură de familie, Gigi Becali l-a adus şi pe fratele lui Octavian Popescu la baza de pregătire din Berceni, scrie Fanatik. În vârstă de 13 ani, Dani Popescu vrea să-i calce pe urme lui Tavi.

Beniamin Popescu, tatăl lui Tavi şi al lui Dani, a fost fotbalist la nivel de liga a doua, şi a oferit detalii despre cei doi tineri.

"La noi în familie toată lumea a jucat fotbal. Și eu și fratele meu am fost fotbaliști! Toată familia e mândră și mă bucur că ne-au urmat. Toată lumea are grijă de ei și chiar dacă am fost niște oameni modești, educația a fost pe primul loc”, a spus Beniamin Popescu, pentru Fanatik.

Octavian Popescu mai are două surori şi 3 fraţi, iar Dani Popescu a fost adus să se antreneze cu FCSB U15. Puştiul va decide dacă va rămâne la baza din Berceni sau va continua fotbalul la Nucet.

"Octavian mai are trei frați și două surori. Fratele de 13 ani este fotbalist tot la domnul Marius Rotaru! Ei vorbesc în fiecare zi și e terminat după el. E topit după fratele lui și vorbesc mereu pe telefon! Are cel puțin aceleași calități și stil! Poate să ajungă fotbalist! Iubește fotbalul și e foarte talentat! Singurul lucru pe care și-l dorește e să ajungă sus de tot! Așa mi-a spus. Vrea doar să joace fotbal la fel ca fratele său, Octavian, la Steaua. E stelist înfocat!

Întotdeauna le-am transmis și o le transmit doar atât: muncă și muncă! Seriozitate și devotament! Fără muncă nu poți ajunge sus. Trebuie să combine talentul cu munca în fiecare zi. Repet, fără muncă, nu poți face nimic cu talentul.”, a mai spus Beniamin Popescu.

Dani Popescu a semnat cu firma fraţilor Becali

Marius Rotaru, antrenor la Grupul Şcolar Agricol Nucet, a dezvăluit că Dani Popescu (13 ani) a semnat cu firma de impresariat a fraţilor Becali.

"Dani e foarte isteț în joc și are viteză, e dreptaci. E puțin mai împlinit decât era Tavi la vârsta lui. Deocamdată nu a semnat cu FCSB, a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. El e încă la noi.

Există posibilitatea să se mute la Academia FCSB, dar deocamdată e la noi. Joacă orice post de la mijloc în sus. L-am lăsat o săptămână să-l vadă cei de la FCSB, după care se va hotărî dacă va rămâne acolo sau se va întoarce la noi", a afirmat Marius Rotaru, pentru sursa citată.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate