Sari la conținut

[fotbal] "Turnul de control" pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.772995b60a1895d29fd2dfeea1edffc5.png

Titularizat de selecționerul Mirel Rădoi în semifinala cu Islanda din barajul pentru Euro 2020, mijlocașul defensiv de 1,89 m a atras atenția mai multor formații din Liga 1 încă de când juca la Poli Iași.

Alexandru Crețu, dorit de Gigi Becali la FCSB

Pentru a-și întări compartimentul median, Becali ar vrea să-l transfere la FCSB pe jucătorul aproape imbatabil în duelurile aeriene, scrie azi AS.ro.

Potrivit sursei menționate, liderul Ligii 1 se luptă pentru aducerea lui Alexandru Crețu cu campioana CFR Cluj, grupare care l-a readus pe Mihai Bordeianu, jucător care a cochetat și el cu prima reprezentativă. 

”Alexandru a intrat în ultimele șase luni de contract, dar cei de acolo vor să-i prelungească înțelegerea pentru că este un jucător de bază.

Maribor preferă să-l țină până la vară, dacă nu vrea să prelungească, și să-l piardă liber, pentru a-i ajuta în lupta la titlu, decât să ia câteva sute de mii de euro pe el”, spunea recent, pentru AS.ro, impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic.

Presa din Turcia a scris recent că Alexandru Crețu a fost dorit de Erzurumspor, la "pachet" cu Ovidiu Popescu, mijlocașul polivalent al celor de la FCSB.

image.png.d2c20d306dc75be97f1304cbbadf382f.png

Născut în Pașcani, Alexandru Crețu mai are contract cu Maribor Branik până la 30 iunie. A strâns 4 selecții în prima reprezentativă și e cotat de transfermarkt la 400.000 de euro. Mijlocaș înalt, de 1,89 m, Crețu a început fotbalul la Poli Iași, a mai jucat la Corvinul Hunedoara și a fost transferat apoi de Poli la Olimpija Ljubljana, în 2017, pentru 100.000 de euro.

Fotbalistul care în 2014 valora 550.000 de euro a fost luat de Maribr Branik de la Olimpija, în 2018, pentru suma de 100.000 de euro.

FCSB e lider în campionat, cu 51 de puncte după 24 de partide, la egalitate cu CFR, ocupanta locului secund, dar cu golaveraj superior.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate