Sari la conținut

[fotbal] A obținut Florinel Coman permisul de conducere în Ucraina? Ce spune legea și ce bolid conducea când a fost oprit pe A2


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.d5a026063477fea5ca10299157faa3ad.png

Bolidul de lux la bordul căruia ar fi fost surprins Florinel Coman fără carnet

Atacantul celor de la FCSB, cu un singur gol în actualul sezon al Ligii 1, s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins pe autostrada A2, luni după-amiază, în timp ce rula cu 165 de km/h. Fotbalistul venea de la Constanța spre București la bordul unui Audi A7.

Mașina, pentru care ar fi achitat undeva în jur de 50.000 de euro, poate ajunge la 100 de km/h în mai puțin de 7 secunde, viteza maximă la care poate ajunge fiind de 250 de km/h. 

De altfel, Coman este recunoscut pentru faptul că este atras de astfel de mașini cu mulți cai putere. S-a și fotografiat, alături de prietena sa, Ioana Timofeciuc, și de mașina ”buclucașă”, într-una din vacanțele lor.

Gigi Becali: ”A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat”

Gigi Becali a intervenit ÎN DIRECT la Digi Sport și a explicat că de fapt permisul de conducere al lui Coman ar fi valabil și că a fost obținut în Ucraina. 

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

La prima vedere s-ar putea crede că Florinel Coman ar fi ales calea Ucrainei pentru că ar fi mai lesne acolo de obținut permisul.

Realitatea este însă alta. Pentru a deveni șofer cu acte în regulă în Ucraina trebuie să treci două examene teoretice și unul practic iar întreg acest proces se întinde pe durata a două luni, potrivit site-ului immigrationua.com, citat de AS.ro.

Florinel Coman, dosar penal după ce ar fi fost prins fără carnet! 

Potrivit unor surse demne de încredere, fotbalistul de la FCSB ar fi fost prins luni, în jurul orei 17:25, pe autostrada A2, la km 75, pe sensul de mers dintre Constanța spre București, cu viteza de 165 km/h.

Internaționalul român a trebuit să le arate polițiștilor de la Rutieră documentele. Coman le-ar fi prezentat acestora un permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere emis de autorităţile din România.

Au fost căutate informații în baza de date, dar nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate