Sari la conținut

[FOTBAL] Ce salariu îi oferă Gigi Becali lui Buziuc, atacantul umilit în FCSB - Chindia Târgoviște


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.1e5219b653cd250091d057605d6211cf.png

Alexandru Buziuc a intrat la pauza jocului FCSB - Chindia Târgoviște, scor 1-0, dar în minutul 79 a fost scos de pe teren. Fiind considerat atacantul de rezervă al echipei, Buziuc câștigă lunar 5.500 de euro la FCSB.  La Academica Clinceni, Buziuc încasa 3.000 de euro, după cum scrie GSP.ro.

"Rupeam totul de pe mine". Becali, "pus la colț" pentru ce i-a făcut lui Buziuc. Reacția lui Ilie Dumitrescu: "Ce simte copilul ăla!"

După meciul FCSB - Chindia, Narcis Răducan și Ilie Dumitrescu au comentat dur situația atacantului. Fost oficial la FCSB, Narcis Răducan a fost întrebat cum ar fi reacționat dacă se afla în locul lui Buziuc. Acesta a spus: "Rupeam totul pe mine și plecam acasă!"

Ilie Dumitrescu a spus că probabil Gigi Becali nu a vrut să-l mai vadă pe Buziuc în teren: "Asta, cu Buziuc, nu e o mutare de antrenor. Poate l-a auzit Gigi pe comentator că a zis că a fost capăt de linie pentru Buziuc și l-a scos. Eu n-aș fi făcut niciodată asta. Și, în general, un antrenor nu gândește așa.

Un antrenor nu face o astfel de schimbare. Dar tu, când decizi (n.r. : se referă la Gigi Becali), faci ce vrei. Oricum, nu înlocuiești după 30 de minute un fotbalist decât atunci când există o problemă fizică.

Vă dați seama copilul ăla ce simte acum! Trebuie să-l ambiționeze asta. Data viitoare să muncească mai mult, iar când intră, să aibă realizări. E o situație care nu e confortabilă pentru jucător", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Cum a motivat Toni Petrea introducerea lui Buziuc la pauză și înlocuirea lui în minutul 79

”Buziuc a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări. De-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări”, a explicat antrenorul de la FCSB.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate