Sari la conținut

ESL numește invitațiile finale pentru diviziile online ESL One Cologne.


Erikutz

Postări Recomandate

image.png.cecb6e49f8f7c2e68ba80872cb407111.png

ESL numește invitațiile finale pentru diviziile online ESL One Cologne.

 

Organizatorul turneului ESPORT ESL a dezvăluit echipele finale invitate pentru viitoarele evenimente Cologne CS: GO. ESL One Cologne 2020 va are loc online în patru regiuni diferite, cu un fond colectiv de premii de 500,000 USD. Turneul urmează să înceapă pe 18 august.

ESL One Cologne va continua în patru regiuni separate, turneele online urmând să aibă loc în Europa, America de Nord, Asia și Oceania. Divizia europeană va vedea șaisprezece echipe care se luptă pentru un fond de premii de 325,000 USD. Condusă de echipe precum G2 Esports și Natus Vincere, lista de echipe a evenimentului european este completată de Heroic, MAD Lions și echipa braziliană MIBR.

America de Nord va avea opt echipe care vor concura pentru un fond de premii de 135,000 de dolari, Team Liquid și Evil Geniuses conducând pachetul. Triumph și Chaos Esports Club ocupă ultimele locuri în diviziunea din America de Nord.

Atât Asia cât și Oceania vor avea patru echipe care vor lupta pentru un fond de premii de 20,000 USD. TyLoo a ocupat primul loc în regiunea asiatică datorită poziției lor în Road to Köln. La prima echipă chineză li se vor alătura Vici Gaming, Invictus Gaming și Beyond Esports. Renegadele au revendicat invitația inițială în Oceania, divizia fiind completată de ORDER, Avant Gaming și Chiefs Esports Club.

ESL One Cologne 2020 va începe pe 18 august și va dura până pe 30 august.

 

 

Sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate