Sari la conținut

Problemele personale îl țin în continuare pe Mihai Stoica departe de FCSB! ”Îl consumă, nu se mai implică”


wizface

Postări Recomandate

Adi Popa a recunoscut că, în prezent, implicarea lui Gigi Becali la FCSB este mult mai mare față de ce se întâmpla în prima perioadă a mijlocașului la formația ”roș-albastră”, iar unul dintre factorii acestei schimbări este și Mihai Stoica.

Mijlocașul de bandă, care s-a despărțit marți de FCSB, a transmis că Mihai Stoica nu mai este la fel de implicat la echipă, din cauza problemelor familiale cu care se confruntă.

Implicarea lui Mihai Stoica la FCSB a scăzut

”Am avut discuții și cu Mihai Stoica în ultima perioadă, dar mi-a spus să vorbesc cu patronul. Patronul a decis totul, ce a ținut de Mihai Stoica, informațiile despre antrenament și cantonament, a fost totul în ordine.

Implicarea patronului este mult mai mare acum, față de prima mea perioadă la FCSB. Mihai Stoica are și acele probleme personale, cu fiica lui, care îl consuma mult, și nu se mai implică atât de mult”, a declarat Adi Popa, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Adi Popa, rămas liber de contract pe 30 iunie, a evoluat în 20 de partide pentru FCSB în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive.

PTYzNiZoYXNoPWVjM2M0OTljZmYzNzNiZmIyYzMw

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate