• Like 2
  • UP 1
  • Dislike 1
Jump to content

Eșecul cu Universitatea Craiova e deja istorie, Camora sună adunarea. Obiectivul expus de căpitanul de la CFR

Recommended Posts

Posted

Mario Camora a avut aseară, în Gruia, o evoluție în nota echipei, în confruntarea pierdută de CFR Cluj, scor 2-3 cu Universitatea Craiova.

LIGA 1
Mario Camora / Foto: captură Digi Sport
Astra - FCSB (luni, ora 20:00, Digi Sport 1)

Fotbal Club (luni, ora 19:30, Digi Sport 1)

Prin victoria de duminică seara, formația italianului Cristiano Bergodi s-a apropiat la doar un punct de gruparea condusă din teren de căpitanul Mario Camora. 

CFR s-a dovedit vulnerabilă în defensivă, la fel ca în meciul cu FCSB (1-0), iar oltenii, cu o linie mediană dezinvoltă și creativă, au speculat spațiile din apărarea lui Dan Petrescu. 

Mario Camora a încercat să ofere câteva explicații pentru eșecul campioanei. 

”Echipa nu a intrat bine în prima repriză. Nu am putut să menținem de scor, deși am avut ocazii bune. Acum au venit la un punct de noi în campionat.

Nu am fost relaxați, toată lumea se gândește la titlu, vrem să câștigăm campionatul, dar ăsta e fotbalul.

E bine că depindem de noi și trebuie să vorbim între noi, să ne pregătim bine și să câștigăm încă cinci meciuri", a declarat Camora, la finalul partidei din Gruia. 

CFR era neînvinsă de 10 meciuri în campionat, interval în care a înregistrat 7 victorii, 3 remize şi a avut doar un singur gol încasat.
CFR a primit în premieră în acest campionat trei goluri într-un meci pe teren propriu.

https://www.digisport.ro/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy