Iulian Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Nume : Iulian Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Că să ajut comunitatea să ajungem undeva sus cu ea Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia & Gaming Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Ordine și disciplină Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Abia ce am făcut cont + și comunitatea este deschisă recent. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Salut și bine v-am găsit. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM snK Posted June 14, 2020 LCS PREMIUM Posted June 14, 2020 "Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Abia ce am făcut cont + și comunitatea este deschisă recent." Comunitatea este deschisa de 1 an... Iti dau un PRO pentru incurajare, apuca-te de activitate.
Spp^^ Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Eu iti dau contra,esti nou si mai intai trebuie sa ne cunoastem nu venim direct fixati pe grade, dovedim prin munca ca le meritam si dupa facem si o cerere ,multumesc si sper sa imi demonstrezi ca ai potential
IoNuT™ Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 omul se cunoaste dupa cum scrie ,comunitatea are aproape 6.600 de membri si tu zici ca este deschisa recent ,posturi nu activitate 0 deci daca chiar ai de gand sa faci treaba pe forum apuca-te de activitate ms
Erikutz Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Eu sunt pro, începe să ai activitate. Până la urmă, avem o campanie, criteriile sunt reduse . Sfat: dacă ești bun la design, sper să te alături și echipei lor.
manDarikees. Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 As fi contra...deoarece doar ai facut contul... nu esti bine informat in legatura cu ,comunitatea noastră:) Totusi, având în vedere că avem nevoie de staff activ, matur...sunt sa fii pus într-o perioadă de testare.. ..
H A D E S Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 avand in vedere ca suntem in cautare de staff iti ofer un PRO , insa sa te apuci de treaba.
OriGinaL - LCS Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Contra, Sa ai activitate si posturi si dupa grade.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted June 14, 2020 LCS PREMIUM Posted June 14, 2020 Respins . Data viitoare informeaza-te mai bine despre comunitatea pe care vrei sa detii un grad . Din pacate asta te-a dezavantajat tare . Fa-i activitate pe categoria pe care doresti gradul si vorbim peste exact 7 zile . Topic inchis .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.