• Like 2
  • UP 1
  • Dislike 1
Jump to content

Cerere Grad Iulian

Recommended Posts

Posted

Nume : Iulian

Vârstă : 20

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Că să ajut comunitatea să ajungem undeva sus cu ea 

Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia & Gaming

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Ordine și disciplină

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Abia ce am făcut cont + și comunitatea este deschisă recent.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da

Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Da

Alte precizări : Salut și bine v-am găsit.

Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da

• LCS PREMIUM
Posted

"Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Abia ce am făcut cont + și comunitatea este deschisă recent."

Comunitatea este deschisa de 1 an...

Iti dau un PRO pentru incurajare, apuca-te de activitate.

Posted

Eu iti dau contra,esti nou si mai intai trebuie sa ne cunoastem nu venim direct fixati pe grade, dovedim prin munca ca le meritam si dupa facem si o cerere ,multumesc si sper sa imi demonstrezi ca ai potential

Posted

:CONTRA:omul se cunoaste dupa cum scrie ,comunitatea are aproape 6.600 de membri si tu zici ca este deschisa recent ,posturi nu activitate 0 deci daca chiar ai de gand sa faci treaba pe forum apuca-te de activitate ms

Posted

Eu sunt pro, începe să ai activitate. Până la urmă, avem o campanie, criteriile sunt reduse .

Sfat: dacă ești bun la design, sper să te alături și echipei lor. :)

Posted

As fi contra...deoarece doar ai facut contul... 

nu esti bine informat in legatura cu ,comunitatea noastră:)

Totusi, având în vedere că avem nevoie de staff activ, matur...sunt :PRO: sa fii pus într-o perioadă de testare.. ..

• LCS PREMIUM
Posted

Respins . 

Data viitoare informeaza-te mai bine despre comunitatea pe care vrei sa detii un grad . Din pacate asta te-a dezavantajat tare . 

Fa-i activitate pe categoria pe care doresti gradul si vorbim peste exact 7 zile . 

Topic inchis . 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy