Jump to content

Un nou raport alunga temerile din jurul lui Grand Theft Auto VI

IoNuT™

Recommended Posts

Posted

Grand Theft Auto V / Grand Theft Auto VI

Zilele trecute am vorbit despre Rockstar, crunch culture si impactul pe care acesta il va avea asupra noului Grand Theft Auto VI. De aceasta data, vin cu vesti bune intrucat un nou raport contracareaza cele spuse initial.

Chris Liberty a precizat intr-un livestream ca Grand Theft Auto VI nu este in stagiul incipient al dezvoltarii. Ba chiar, jocul este in lucru inca din 2014, tocmai pentru a evita supra-aglomerarea angajatilor. De asemenea, informatiile oferite mai spun si ca jocul va avea o harta imensa. Acelasi lucru a mai fost confirmat si de alt insider cunoscut.

Tez2
@TezFunz2
Next title, a new GTA title is in "early stages of development"?
It's hard to believe that when I'm hearing it's "halfway done" or even beyond that.

3.055
08:21 - 16 apr. 2020
Informații despre Reclamele Twitter și confidențialitate
459 persoane vorbesc despre asta
Din nefericire, live-ul a fost listat ca Privat de catre autor. Chiar daca Chris Liberty nu poate oferi dovezi care sa sustina afirmatiile, acesta a fost foarte precis in trecut. Tot el a anuntat si faptul ca Dan Houser va parasi compania inainte ca anuntul sa fie oficial, alaturi de alte detalii din trecut. Asadar, sunt sanse mari ca informatiile referitoare la GTA 6 sa fie reale.

Grand Theft Auto VI nu a fost inca anuntat oficial, insa daca jocul a intrat in pre-productie in 2014, avem sanse mari sa ne bucuram de el in urmatorii doi ani. Din pacate, nu putem vorbi de o lansare anul acesta sau chiar la inceputul anului viitor, deoarece compania a facut cateva schimbari. Sa fiu sincer, nici eu nu prea am crezut cand am gasit informatiile precedente si chiar daca Rockstar lucreaza de zor la GTA Online si RDR Online, plus dezvoltarea celui din urma, ma indoiesc ca nu au inceput macar bazele lui GTA 6.

sursa:     ZonaIT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy