LCS PREMIUM Livia Posted February 22, 2020 LCS PREMIUM Posted February 22, 2020 Nume : Livia Vârstă : 19 ani. De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece doresc sa ajut la cresterea si promovarea acestei comunitati si consider ca am unele cunostinte ( de nivel mediu ) care pot aduce unele beneficii forumului. Ce secțiune dorești spre moderare? : WEB / IT & Gaming Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Post-uri mai interesante si mult mai bine structurate si bineinteles o monitorizare foarte buna a intregii categorii. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Dupa cat, probabil, s-a observat intr-un timp destul de scurt am avut o activitate foarte buna si am incercat sa vin cu post-uri interesante in speranta ca vor capta atentia unora dintre voi Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Bineinteles, asa mi se pare si normal sa se procedeze. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Normal, imi asum asta. Alte precizări : Am facut aceasta cerere putin "'prematur'', deoarece nu indeplinesc unele conditii, dar avand in vedere activitatea din ultimele zile si vazand campania de recrutare de pe forum... Incercarea moarte n-are. Nu este capat de lume daca nu reusesc acum, activitatea mea va fi aceeasi. Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Nu tot timpul, deoarece eu stau la camin si mai sunt persoane in camera si nu tot timpul pot vorbi ( pot intra sa ascult doar )
OriGinaL - LCS Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Pro, Ai activitate si posturi Iti urez mult succes in staff.
Scripters Shadows Adi Posted February 23, 2020 Scripters Posted February 23, 2020 Am vazut activitate din partea ta.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted February 23, 2020 LCS PREMIUM Posted February 23, 2020 Acceptata pe toata categoria generala . Stiu ca ti`am dat mai mult de lucru , tinand cont de faptul ca tu vroiai doar 2 categorii , dar am vazut de cateva zile ca faci treaba faina si sper sa o faci in continuare. Succes si spor la treaba .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.