Sari la conținut

[ FOTBAL ] Alibec, apărat de Mutu după ce a fost exclus din lot la CFR Cluj: "E un caracter frumos, un băiat de nota 10"


cosm1n.

Postări Recomandate

Denis Alibec (30 de ani) a fost exclus din lot de către CFR Cluj, ca urmare a episodului din meciul cu Academica Clinceni, în care s-a supărat că nu a fost introdus pe teren.

LIGA 1

Adrian Mutu / Foto: Captură Digi Sport

Cupa României: FC Buzău - FC Voluntari, miercuri, 15:30, Digi Sport 1

Cupa României: Poli Timișoara - FC Argeș, miercuri, 18:30, Digi Sport 1

În jurul minutului 70, internaționalul român și-a aruncat tricoul și apoi a plecat la vestiare, deoarece Dan Petrescu a ales să îl țină în continuare pe banca de rezerve. 

Alibec, apărat de Mutu după ce a fost exclus din lot la CFR Cluj: "E un caracter frumos, un băiat de nota 10"

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Alibec pentru momentul în urma căruia atacantul a fost scos din lot și penalizat de către clubul ardelean. În opinia fostului selecționer al României U21, gestul fotbalistului nu-i stă în caracter și, mai mult, astfel de conflicte între jucători și antrenori ar fi ceva normal. 

„Îl știu pe Denis foarte bine. Când eram manager la echipa națională am avut mai multe discuții cu el. E un caracter frumos, e un băiat de nota 10. Eu cred că discuțiile astea între el și Dan Petrescu sunt normale, poate să emită pretențiile astea pentru că e jucător de echipa națională.

Ce face Dan e altă mâncare de pește și face ce dorește. Îmi pare rău că a fost exclus din lot, dar Dan Petrescu știe cel mai bine ce s-a întâmplat. Nu ai ce să îi spui că e antrenorul echipei, dar anumite discuții sunt normale. Depinde cum le gestionezi”, a declarat Mutu, conform Prosport. 

Când ar putea fi reprimit Denis Alibec în lotul lui CFR Cluj

Bogdan Mara a transmis că Denis Alibec ar putea fi reprimit în lot, însă doar dacă-și va schimba atitudinea și-și va prezenta scuzele în fața grupului, așa cum s-a întâmplat în trecut cu Billel Omrani sau Gabriel Debeljuh.

”Nu a fost nicio explicație a lui Alibec, nu s-a discutat nimic cu el. Totul depinde de atitudinea și de tot ce va face Alibec zilele viitoare. Nu e vorba despre Dan Petrescu aici, e vorba despre grup”, a spus Bogdan Mara.

 

sursa => www.digisport.ro

NjM2Jmhhc2g9NDExZjBlMGVjMzdlZGViZTJjNmQz

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate