Sari la conținut

[Stiri IT] Pasionații de tehnologii și inteligență artificială sunt invitați la Microsoft Tech Day 2021 – Ce vei vedea și cum poți participa la eveniment?


Demon

Postări Recomandate

Microsoft-Tech-Day-2021-banner-e16375958

 

Microsoft și-a clădit o reputație solidă de-a lungul deceniilor, iar soluțiile sale cloud sunt folosite în prezent de peste 95% dintre cele mai mari companii de la nivel global. Soluțiile și instrumentele puse la dispoziție de către gigant sunt un ajutor semnificativ pentru dezvoltarea unui viitor digital avantajos, dar oare v-ați gândit cum ar fi să aflați ce sunt toate acestea și cu ce se mănâncă direct de la dezvoltatori? Aici intră în scenă Microsoft Tech Day 2021, un eveniment care va avea loc și la noi (mulțumită Microsoft România) în perioada 24-25 noiembrie.

Evenimentul se va desfășura online și, va reuni experți și lideri din industrie, iar participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai recente tehnologii și instrumente care stau la baza următoarei generații de aplicații și soluții de inteligență artificială. De asemenea, aceștia vor putea participa la sesiuni de training și networking, alături de specialiștii și speakerii prezenți la eveniment.

În ce anume va consta Microsoft Tech Day 2021?

Evenimentul va fi deschis de Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft România, printr-un discurs de bun-venit adresat participanților. Astfel, prima zi de Microsoft Tech Day se va concentra pe conceptele din spatele aplicațiilor cloud-native care au la bază soluții de inteligență artificială și analize de date.

Cea de-a doua zi a evenimentului le va oferi participanților detalii despre inovațiile din Microsoft Cloud și exemple privind modul în care Microsoft sprijină activitatea dezvoltatorilor de software, aducând în prim-plan colaborarea în cadrul echipelor, productivitatea acestora și inovațiile pe care aceștia le generează. 

 

Microsoft-Tech-Day-2021.jpg

 

 

Cum puteți participa la Microsoft Tech Day 2021?

Procesul de înregistrare este foarte simplu. Participanții sunt invitați să acceseze pagina dedicată evenimentului, unde vor avea la dispoziție trimiterile pentru înregistrarea pe zile. Înregistrarea pentru prima zi de Microsoft Tech Day 2021 poate fi efectuată direct aici, iar înregistrarea pentru cea de-a doua zi poate fi efectuată direct aici.

Programul pentru fiecare zi este structurat foarte practic, fiind ușor de urmărit. Tocmai de aceea, Microsoft Tech Day 2021 îi îndeamnă pe toți cei curioși de inovațiile zilei de mâine să participe la atelierele și prezentările organizate de companie. Este o ocazie interesantă și avantajoasă de a afla mai multe despre soluțiile și mijloacele pe care le folosim pentru a naviga cu succes prin această lume digitală.

 

 

Care este programul complet aka „ce voi putea vedea la Microsoft Tech Day 2021?”

Proogramul pe fiecare zi va începe de la orele 13:30. Acesta este structurat în mai multe sesiuni de scurtă durată, iar mai jos am alcăuit câte un tabel cu temele* ce vor fi abordate săptămâna aceasta la Microsoft Tech Day:

  Microsoft Tech Day 2021 – Ziua 1

Ora   - Tema abordată -- Speaker

13:30 Welcome to Microsoft Tech Day 2021Bogdan Putinică

13:45 Build a platform for platform creatorsDaniel Rusen

14:15 Migrations to Azure SQL made easyAlexandra Ciortea

15:00 What’s new for Analytics in Microsoft AzureSorin Pește

16:30 MLOps – Demystifying the end-to-end Machine Learning processCiprian Jichici

16:30 Custom object recognition model deployed at the edge:
A fun case study with Azure PerceptRadu Orghidan

17:15 Conversational AI. Inside look on how to use text
and voice analytics inside business applicationsDaniel Bălăceanu, Dănuț Rădoaica

============================================================================== 

Microsoft Tech Day 2021 – Ziua 2

Ora - Tema abordată - Speaker

13:30 Technology driving innovation – Startups Success Stories PanelLucian Ungureanu(moderator), Dan Mărculescu, Andreea Purcaru

14:00 Secure Application DevelopmentRadu Vunvulea

14:45 The (too) many faces of ArchitectureMihaela Ghidersa

15:30 Designing Microservices with Dapr and .NETAlex Mang

16:15 UiPath’s Automation Suite using K8sIon Dinică

17:00 Crafting compact, efficient & secure container imagesLucian Daia

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate