Sari la conținut

Preț și disponibilitate Motorola Moto G60s în România.


sevolennia

Postări Recomandate

Printre cele mai noi telefoane Motorola ajunse la vânzare pe piața din România îl avem și pe Moto G60s care se vrea a fi un derivat din Moto G60 (care apropo vine și el din această lună în magazine). Telefonul surprinde prin încărcarea rapidă, ecranul uriaș și prin setup-ul foto din spate. Cât costă acesta aflați din articolul de față Preț și Disponibilitate.

În cazul în care aveți nevoie de un reminder, aflați că Moto G60s sosește echipat cu ecran IPS LCD de 6.8 inch, unul Full HD+ ce dispune de certificare HDR10+ și care pune la bătaie o rată de refresh de 120Hz. Oferă procesor octa-core MediaTek Helio G95 (12nm) la interior, iar ca GPU avem un Mali-G76 MC4.

 

Motorola Moto G60s, prețuri în România:

 Preț - Disponibilitate

eMAG 1.259 lei - in stoc

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Moto-G60s-4_355x440.jpg

Există o singură configurație disponibilă aici, cea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare flash UFS 2.1, iar vestea bună este că avem parte și de slot pentru carduri microSD. Mai bifăm și prezența unei camere selfie de 16 mpx și a unui setup foto quad în spate care se prezintă astfel: 64 mpx wide + 8 mpx ultra-wide + 5 mpx macro + 2 mpx bokeh. Filmarea merge până la 4K@120fps.

Moto G60s are și jack audio 3.5 mm, port USB-C cu funcționalitate USB OTG, NFC pentru plăți și conectivitate Wi-Fi ac dual-band. Scanner-ul de amprente este regăsit în spate și la interior descoperim o baterie de 5000 mAh care se va încărca rapid la 50W. Pe Moto G60s îl găsim în magazine pe următoarele nuanțe: verde mentă sau albastru închis.

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate