Sari la conținut

[FOTBAL] Surpriza lui Lilian Thuram: "El e cel mai bun din lume". Messi și Ronaldo nu sunt nici în top 3. + Ce spune despre rasism


jAN

Postări Recomandate

ZTFjNDUzOTEwYmMyMGYxNzg3YzE4YWFmNmI=.thu

     Ajuns la 49 de ani, legendarul Lilian Thuram are un favorit surpriză atunci când vine vorba de cel mai bun fotbalist al lumii. Fostul mare fundaș nu îi include pe Messi și Ronaldo nici măcar în "top 3".

          Lilian Thuram: "Lukaku e cel mai bun"

     "Ronaldo (n.r: e cel mai bun dintre foștii fotbaliști). Romelu Lukaku este incredibil, apoi Mbappe și Marquinhos", a spus Lilian Thuram, potrivit publicației Gazzetta dello Sport.

     Fostul campion mondial a vorbit și despre rasism, un subiect extrem de disputat în ultimii ani. Fostul mare fundaș francez crede că soluția ar trebui să pornească chiar de la jucătorii albi.

     Thuram consideră că rasismul poate fi combătut și cu ajutorul fotbaliștilor albi

     "Eu sunt foarte norocos. Mi-am făcut o viață bună ca jucător, iar azi îmi place să discut cu oamenii și să îi fac să înțeleagă că toată lumea poate să contribuie la o societate mai dreaptă.

     Cei care au un rol în spor trebuie să discute și alte lucruri pentru a avea impact. Jucătorii albi au un rol important aici, trebuie să-și facă vocile auzite. O persoană care nu e albă trebuie să se autodepășească pentru a ajunge în top. Fotbalul e politică, economie și capitalism", a precizat Thuram.

  • 12 trofee are Thuram în palmares ca jucător, printre care un titlu monmdial și unul european cu naționala Franței.

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate