Sari la conținut

Samsung Galaxy S22 marchează o primă apariție în Geekbench; Mezinul seriei ar sosi cu 8 GB RAM și procesor Snapdragon de top la interior.


sevolennia

Postări Recomandate

Samsung urmează să anunțe la începutul anului 2022 noua sa serie de flagship-uri - Galaxy S22. Dacă se păstrează tradiția, urmează să avem trei noi telefoane de top lansate sub acest lineup. Deja Galaxy S22+ a marcat o primă apariție în Geekbench, iar acum a sosit rândul "mezinului" din serie. El este listat în aceeași aplicație benchmark și aflăm câteva detalii despre acesta.

264288.jpg

Telefonul are numărul de model SM-S901U, semn că este vorba despre varianta destinată pieței din SUA. Listarea în Geekbench dezvăluie trei aspecte: procesor, memorie RAM și versiunea sistemului de operare. Astfel, aflăm că la interior se află un procesor Snapdragon de top, cunoscut sub numele de cod “Taro”. Se vehiculează că acesta va fi lansat sub numele de Snapdragon 895 sau 898, dar nu putem fi siguri având în vedere că Qualcomm are obiceiul de a-și schimba planurile pe ultima sută de metri.

Totuși, acest cipset este echipat cu un GPU Adreno 730, iar terminalul are la interior 8 GB de memorie RAM. Este posibil totuși ca Galaxy S22 și S22+ să primească și versiuni cu 12 GB de RAM anul viitor. Totodată, pare-că modelul listat rulează Android 12.

Samsung-Galaxy-S22-USA-SM-S901U-SD895_47

Cât despre scorurile obținute, acestea sunt dezamăgitoare momentan. Telefonul obține doar 475 de puncte în testul single core și 1393 de puncte în cel multi core. Putem spune totuși că Galaxy S22 este încă în curs de dezvoltare, asemeni procesorului. Astfel, CPU-ul ar putea să nu fie foarte bine optimizat sau chiar să ruleze la o frecvență cu mult scăzută.

Până acum am mai aflat că Galaxy S22 ar urma să aibă un ecran cu o diagonală mai mică. Astfel, succesorul lui Galaxy S21 ar adopta un display de 6.06 sau 6.1 inch în diagonală. Ne așteptăm însă la un panou de calitate, AMOLED, cu refresh rate de 120Hz.

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate