Sari la conținut

OnePlus 9 RT își face apariția în baza de date 3C. Ar putea debuta în luna octombrie.


sevolennia

Postări Recomandate

Potrivit zvonurilor, OnePlus lucrează la noi smartphone-uri. Se vehiculează că în viitorul apropiat vor debuta chiar noi modele din seria Nord. Totuși, azi vorbim despre OnePlus 9 RT, un terminal ce și-a făcut recent apariția recent în baza de date 3C. El ar aduce o performanță similară cu OnePlus 9R, însă camerele ar primi un upgrade, folosind chiar senzorul Sony IMX766 regăsit pe flagship-urile OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Avem detalii despre OnePlus 9 RT mai jos.

Terminalul își face apariția în baza de date 3C sub forma modelului OnePlus MT2110. Se pare că e vorba despre un telefon 5G ce va beneficia de alimentare rapidă la 65W. S-ar confirma astfel zvonul apărut în urmă cu câteva zile cu privire la capacitatea de încărcare. În plus, telefonul și-a făcut apariția și în baza de date BIS (Bureau of Indian Standard) și se vehiculează că debutul ar fi programat în luna octombrie a acestui an, deși nu se cunoaște exact ziua

61430ca858f68.jpg

OnePlus 9 RT ar sosi cu display Fluid AMOLED de 6.55 inch în diagonală. E vorba despre același panou plat regăsit și pe OnePlus 9, având refresh rate de 120Hz, rezoluție Full HD+ și senzor pentru amprente optic. Camera selfie ar avea 16 MP și ar fi integrată în decupaj bulină, iar în spate s-ar afla un setup de camere quad. Senzorul principal ar fi chiar Sony IMX766, de 50 MP, cel integrat și pe flagship-urile companiei din acest an. 

La interior se va afla și popularul cipset Qualcomm Snapdragon 870, iar telefonul va rula Android 11. Inedit e faptul că el ar urma să inaugureze noua interfață grafică a celor de la OnePlus - Oxygen OS 12. Potrivit altor scăpări, ar putea sosi cu până la 12 GB de RAM LPDDR4x la bord și 256 GB de stocare flash UFS 3.1. Momentan nu există detalii cu privire la prețul dispozitivului. Se vehiculează totuși că el ar debuta alături de OnePlus Buds Z2, o nouă pereche de căști de buget, undeva în jurul datei de 15 octombrie.

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate