Sari la conținut

Preț și disponibilitate Apple Watch Series 7 în România.


sevolennia

Postări Recomandate

Evenimentul organizat de Apple la mijloc de lună septembrie 2021 ne-a adus și lansarea noului ceas inteligent intitulat Apple Watch Series 7 sau mai simplu Apple Watch 7. Acest purtabil se remarcă prin creșterea raportului corp-ecran având muchii mai înguste, prin durabilitate și prin încărcarea mai rapidă. Aici vorbim despre sumele la care se vinde pe plan local, într-un articol dedicat Preț și Disponibilitate. 

hero_s7__ep2maoos292e_large_2x_420x364.j

Vă reamintesc faptul că noul ceas aduce un ecran mai generos, această creștere însemnând și faptul că putem scrie mesaje text prin gesturi de tip swipe, având la dispoziție o tastatură qwerty. Smartwatch-ul vine în variante de 41 mm și 45 mm, iar legat de muchiile din jurul ecranului, acestea măsoară 1.7 mm - fiind cu 40% mai mici decât pe modelul anterior.

Apple Watch Series 7, prețuri în România:

Disponibilitate

eMAG - Preînregistrare

evoMAG   -

 Flanco  - Preînregistrare

PC Garage  -  

QuickMobile   -

Orange -

Digi Mobil -

Vodafone - 

 

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

263988.jpg

Avem un display cu 70% mai luminos decât generația anterioară, certificare IP6X pentru rezistență la praf și certificare WR50 pentru rezistența la apă de până la 50 metri. Apple Watch Series 7 aduce senzor de puls, EKG, conectivitate GPS și are giroscop, accelerometru cât și funcție de monitorizare a nivelului de oxigen (SpO2).

Cât despre baterie, deși autonomia rămâne la 18 ore ca pe predecesor, avem parte acum de o alimentare mai rapidă (de la 0 la 80% în 45 minute). Ceasul vine echipat cu watchOS 8 și îl vom găsi în diferite variante de culoare precum negru, albastru, roz sau roșu Product (RED). Există și o mulțime de curele, inclusiv variante de lux Hermes

 

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate