Sari la conținut

[FOTBALL] Ce a spus Edi Iordănescu despre Gigi Becali la 29 de zile de când s-au semnat actele


jAN

Postări Recomandate

N2MxY2RhZmY3OTNlOWRkNTExNDFmZDdlMg==.thu

     Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul echipei FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înainte meciului din deplasare cu U Craiova 1948, programat sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

     Inevitabil, discuţia a alunecat şi spre relaţia dintre antrenor şi patronul Gigi Becali, cunoscută fiind impulsivitatea acestuia din urmă.

          Pentru ce îi mulţumeşte Edi Iordănescu lui Gigi Becali la 29 de zile de la startul colaborării

     Iordănescu jr. şi-a reafirmat aprecierea pentru modul în care Becali respectă înţelegerea făcută, lucru pe care îl aminteşte de câte ori are ocazia, dar a ţinut să laude şi faptul că i-a transferat de urgenţă pe Keşeru, Budescu şi Valentin Gheorghe.

     "Dânsul este mereu pozitiv, este încrezător în noi, în munca pe care o facem. Am salutat mereu comportamentul dânsului. Vorbim mereu în prima parte a săptămânii, după cum e în convenție, despre jocuri.

     Eu am apreciat nu doar comportamentul dânsului, care își ține cuvântul, ci și reacția pe care a avut-o când am cerut întăriri. Le-a adus și deja se vede că ne-am întărit. Faptul că a avut reacție și a investit, pentru mine este un puternic semn de susținere", a declarat Edi.

sursa:Digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate