Sari la conținut

[Fotball] Ongenda i-a respectat dorința soției și a refuzat oferta FCSB-ului! De ce alți jucători din Liga 1 ”fug” de Becali


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
15.09.2021, 19:51

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit motivul din cauza căruia mulți fotbaliști din Liga 1 refuză să semneze cu FCSB și a explicat de ce transferul lui Hervin Ongenda (26 de ani) la vicecampioana României a căzut, deși patronii bătuseră palma.MzYmaGFzaD1kZjg2YTM3ZDM0MTkxYTg5N2IzNjkw

Iftime a afirmat că muți jucătorii sunt "sensibili" şi nu acceptă să fie certați de patronul vicecampioanei, Gigi Becali. Omul numărul unu la FC Botoșani a spus, de asemenea, că Ongenda nu se află în categoria fotbaliștilor ”fricoși”, ci a refuzat FCSB pentru că își dorește o aventură într-un campionat puternic sau într-o țară din Golf, unde să-și rotunjească serios conturile.

650 de mii de euro este cota  de piață a lui Hervin Ongenda, potrivit Transfermarkt.

12 goluri și 11 assist-uri în 95 de meciuri a adunat francezul la FC Botoșani.

Valeriu Iftime: ”Soția lui Ongenda vrea să plece de aici”/”Sunt mulți jucători sensibili care nu vor să meargă la FCSB să-i urecheze patronul”

"Sunt foarte mulţi jucători care nu ar vrea să meargă la FCSB tocmai din cauza tipului de atmosferă creată în jurul FCSB, că patronul îi mai urechează din când în când. Nu ştiu dacă e rău sau bine, dar ei sunt sensibili aici", a spus Valeriu Iftime, potrivit Agerpres.

"El nu a plecat că se temea de patron sau de vorbele patronului. El nu a plecat pentru că el nu semnează astăzi în România niciodată, la niciun club. Şi nu cred că este astăzi o ofertă din România care să îi placă lui Hervin. El vrea să plece în afara ţării, soţia vrea să plece de aici şi nu va pleca într-o ţară din asta tot din zona Estului.

Va pleca într-o ţară care are un nivel, cum e zona Golfului sau într-o ţară din asta. El, dacă joacă aşa, joacă şi în Spania, joacă în Franţa, dar trebuie să joace. Şi ăsta e încă un nivel mic. El trebuie să fie geniu în România, să fie cel mai bun şi apoi are loc în Franţa, în liga 1, dar şi acolo pe bani puţini", a adăugat Valeriu Iftime.

Venerat sau detestat? Erou sau criminal? Hai în Digi Online să vezi Fidel Castro-carisma unui dictator, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

Finanţatorul echipei FC Botoşani este de părere că Ongenda "este mai bun decât Budescu să joace în zona Golfului", spunând despre mijlocaşul francez că "este un jucător spectacol, un jucător care trebuie să ia 50.000 de euro pe lună, fără să facă efort". 

PSG, Zwolle, Murcia, Chievo și FC Botoșani sunt formațiile pentru care Hervin Ongenda a evoluat de-a lungul carierei.

Etichete: gigi becali , valeriu iftime , transfer fcsb , jucatori fcsb , hervin ongenda , transfer ongenda

Liga 1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate