Sari la conținut

[FOTBALL] Sorin Cârțu, impresionat de Enes Sali! Universitatea Craiova are și ea o ”perlă” la juniori


jAN

Postări Recomandate

YXNoPWQxNzJiYzRiYzYxZmQ1YzRkYmMyZWE1ZDcy

     Farul Constanța a învins-o pe Academica Clinceni cu 5-0, meci în care Enes Sali a înscris primul său gol din Liga 1 la doar 15 ani și jumătate.

     Sorin Cârțu a fost impresionat de Enes Sali, jucătorul lui Gică Hagi care a devenit cel mai tânăr marcator din istoria primului eșalon al României.

         Sorin Cârțu, impresionat de Enes Sali! Oltenii au și ei o ”perlă” la juniori

     Oficialul oltenilor a mărturisit că l-a remarcat pe Sali în timpul unui meci de juniori și a fost uimit de abilitățile tânărului.

     Sorin Cârțu a spus că și Universitatea Craiova are un junior foarte bun, asemănător cu Enes Sali, și este convins că tânărul fotbalist va face parte din echipă în viitor.

     ”E bun copilul. Îl știu de aici. Am fost la un meci de juniori. Au făcut o semifinală cu echipa noastră. L-am văzut de atunci ce calitate are, cum dribla, cu ce ușurință. Avem și noi unul care mai mult ca sigur va fi. E și genă de fotbalist. E copilul lui Velkovici. E născut în 2011, mai are. Vezi ușurinta cu care driblează. Copilul mi-a plăcut și mie. Ăștia trebuie căutați în fotbal. E noroc și cu Gică, nu e fricos”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Digi Sport Special.

        Enes Sali, cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1

      La doar 15 ani, 6 luni și 21 de zile, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria primului eșalon fotbalistic din România, potrivit statisticienilor de la We Love Stats.

     Precedentul deținător al unui astfel de record era Ion Geolgău, care puncta la 16 ani și 24 de zile într-un Universitatea Craiova - Progresul 5-0, disputat în urmă cu 44 de ani, pe 16 martie 1977.

     Podiumul este completat de Nicolae Dobrin, care marca în Dinamo Pitești - UTA 3-0, pe 10 noiembrie 1963, la 16 ani, 2 luni și 16 zile.

     Enes Sali, mijlocaș ofensiv, a venit la Academia lui Gheorghe Hagi în 2018, după un an petrecut la FC Barcelona, club care-l adusese din Canada, de la Woodbridge Striker.

     Enes Sali este născut în Canada, la Toronto, pe 23 februarie 2006, dar are și cetățenie română.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate