Sari la conținut

YouTube luptă împotriva boților de muzică de pe Discord


cosm1n.

Postări Recomandate

  • YouTube a început o luptă împotriva boților de muzică de pe Discord, iar după ce a reușit să forțeze dispariția lui Groovy, compania deținută de Google își îndreaptă armele spre Rythm. Zilele trecute a fost emis un ordin de restricție împotriva bot-ului, care va trece în lumea celor offline pe data de 15 Septembrie 2021. Extensia pentru Discord este folosită în acest moment de sute de milioane de oameni, fiind cea mai populară unealtă de acest fel.
  • Rythm este instalat pe mai bine de 20 de milioane de servere și servește peste 560 de milioane de utilizatori, astfel dispariția sa va afecta majoritatea utilizatorilor de Discord. Echipa din spatele acestui bot lucrează în acest moment la „ceva nou în spațiul muzical„. Rythm este însă mai mult decât un bot, acesta fiind locul de muncă full-time pentru creatorul său, care a investit în 16 servere care însumează peste 4TB de memorie RAM și peste 1.000 de nuclee necesare funcționarii acestui serviciu; iar asta vine ca dovadă a popularității sale.
  • YouTube și Discord lucrează la o alternativă
  • Deși este o mișcare foarte egoistă din partea YouTube, există și o parte plină a paharului. Compania deținută de Google lucrează alături de Discord pentru a găsi o soluție legală, iar platforma de comunicare a testat o funcție de „Watch Party” pe parcursul ultimelor 10 luni. Nu este o alternativă directă la boții de muzică cu care suntem obișnuiți, însă este o soluție oficială si legală prin care vom putea urmări/asculta conținut de pe YT alături de prieteni.
  • Din nefericire, nu văd cu ochi buni această mutare. Chiar dacă se lucrează la o soluție oficială, aceasta va fi mai mult ca sigur blocată în spatele unui pay-wall. Ori dacă va avea o versiune gratuită, aceasta va fi invadată de reclame. După ce Rythm va cânta pentru ultima dată pe 15 Septembrie 2021, milioanele de utilizatori vor fi nevoiți să treacă la alți boți de acest fel, dar pe măsură ce alte soluții vor deveni populare, deja putem vedea ce soartă vor avea.

 

sursa => www.zonait.ro

 

 

YouTube.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate