Sari la conținut

[Fotball] Universitatea Craiova n-a câștigat cu Sepsi, dar jucătorii sunt entuziasmați: "Se vede o schimbare cu Mister, ne-am revenit"


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
13.09.2021, 23:34

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu contra lui Sepsi, scor 1-1, în runda a opta din Liga 1, iar oltenii au revenit pe loc de play-off, 6, cu 13 puncte în opt etape.NjM2Jmhhc2g9MjkxMjk1ZTUxNTM1YzNlYzMwMDli

Universitatea Craiova n-a câștigat, dar jucătorii sunt entuziasmați: "Se vede o schimbare cu Mister, ne-am revenit"

Gustavo Vagenin a fost înger și demon pentru Universitatea Craiova. Brazilianul a înscris golul de 1-1, dar a ratat un penalty în minutul 79, când Niczuly a respins șutul său de la 11 metri.

La finalul partidei, Gustavo a ales să vadă lucrurile pozitive și numeroasele ocazii avut de echipa sa.

"A fost un mix de emoții. E frumos să marchezi, să ajuți echipa, dar e și trist când greșești la un penalty. N-am putut să obținem victoria, dar dacă ar fi să vedem lucrurile pozitive cred că am făcut un joc foarte bun, am avut foarte multe ocazii, păcat că n-am marcat. Da, îmi place jocul nostru cu Reghe. Zi după zi învățăm filosofia lui Mister. Trebuie să aibă puțin timp la dispoziție și va fi mai bine.

Da, nu e prima oară când ratez un penalty, dar eu sunt jucător căruia îi place să ia decizii, să ia presiunea pe el, dar toată lumea poate greși. Am încercat să dau tare, portarul s-a dus puțin înainte. A fost norocos portarul lui Sepsi, dar data viitoare voi fi eu. Dacă vedem lucrurile pozitive, am avut un joc foarte bun, am avut multe ocazii. Am avut șase ocazii bune", a spus Gustavo.

Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, spune că vede și el o schimbare la echipă după instalarea lui Laurențiu Reghecampf și doar ghinionul și forma bună a lui Roland Niczuly au făcut ca oltenii să nu obțină trei puncte cu Sepsi.

"Am făcut un mei foarte bun. Ne-am felicit în vestiar. Am vrut, determinare a fost, ambiție, dar mingea n-a intrat în poartă. Lipsă de concentrare la finalizare și inspirația portarului advers, care a fost într-o formă foarte bună. Ne pare rău că n-am câștigat, meritam.

De când a venit Mister se vede o schimbare. Totul pleacă de la vestiar. De acolo au pornit schimbările. E o atmosferă foarte bună, aduce multe plăcere la antrenamente. La meciuri ne descurcăm din ce în ce mai bine, relațiile încep să se lege și vor veni și rezultatele.

Sunt multe etape. Putem spune că ne-am revenit, am început să adunăm și puncte. Asta contează foarte mult, ne dă încredere. Vom încerca să adunăm puncte la meci, iar la final vom vedea ce va fi", a spus și Bancu.

Clasamentul din Liga 1

ZyZ3PTcwMCZoYXNoPTFlY2I5NTdjZjIzZGQ4YzVi

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , sepsi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate