Sari la conținut

Google ar urma să lanseze versiunea stabilă a lui Android 12 pe 4 octombrie.


sevolennia

Postări Recomandate

Încă de când a fost anunțat, Google lucrează la Android 12 și lansează lunar actualizări beta pentru noua versiune a sistemului său de operare. Vă anunțam recent că acesta a ajuns la actualizarea finală Beta 5, iar luna viitoare o versiune stabilă ar urma să sosească. Azi aflăm și data exactă la care se presupune că va debuta. Avem detalii mai jos.

Veștile vin prin intermediul publicației XDA-Developers. Potrivit acestora, Android 12 va debuta pe 4 octombrie și va fi disponibil ca update pentru toate telefoanele Pixel compatibile. De asemenea, la acea dată Google ar urma să publice codul sursă a noii versiuni Android pe platforma Gerrit Android Open Source Project (AOSP). Totuși, merită menționat că nu este un anunț oficial din partea gigantului și ar putea apărea schimbări sau amânări de ultim moment.

263545.jpg

Aceste întârzieri ar putea fi cauzate pe de o parte de pandemia COVID-19, iar pe de altă parte de faptul că Google dorește să se asigure că Android 12 va funcționa exemplar pe telefoanele sale. Astfel, compania ar putea aloca mai mult timp testării noii versiuni. Vă reamintesc că în acest an au loc schimbări mari în cazul sistemului de operare Android. Interfața a fost modificată, au apărut noi widget-uri, un sistem de teme avansat, iar utilizatorii au parte de o securitate și confidențialitate ridicată. 

Android%2012_release_450x518.jpg

Vă reamintesc că  în acest an Google a oferit acces în programul Beta și pentru alte companii. Astfel, producători precum Xiaomi, Realme, Oppo, OnePlus, ASUS și Samsung au dezvoltat concomitent Android 12 pentru smartphone-urile lor, în variantă Beta. E posibil deci ca alte brand-uri să ofere actualizarea pentru flagship-urile lor cel târziu la începutul anului 2022.

Totuși, primele modele ce vor sosi cu Android 12 preinstalat în acest an vor fi Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro.

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate