Sari la conținut

[Fotball] Laurențiu Reghecampf, mulțumit parțial după 1-1 cu Sepsi: ”Jocul mă bucură”. Ce îl ”supără”


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
13.09.2021, 23:24

Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, 1-1, în ultimul meci al etapei a opta, rezultat considerat nedrept de Laurențiu Reghecampf.MzYmaGFzaD04ZjU2NDZkNmNkZWRhMjMxYWIwYjJm

La finalul partidei din Bănie, antrenorul Universității Craiova s-a arătat mulțumit de jocul formației sale, care a controlat și a avut mai multe ocazii decât adversarul, inclusiv o lovitură de la 11 metri, apărată, însă, de Roland Niczuly.

Discursul lui Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova - Sepsi 1-1

În același timp, Laurențiu Reghecampf a prezentat și lucrul care îl ”supără”, lipsa de agresivitate și reacție a jucătorilor după pierderea mingii.

”Rezultatul nu ne bucură, asta e clar, dar jocul, da. Am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, n-am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari. Sunt supărat doar că, în anumite momente, trebuia să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea, pentru că am prinde adversarul nepregătit.

Este un lucru la care vom lucra în continuare, să fie un click pentru jucătorii când vom pierde mingea. Nu sunt supărat că s-a ratat, se întâmplă. Noi lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate, ultimul moment, execuția, se întâmplă.

Am avut multe ocazii, păcat că am primit acel gol, stăteam foarte bine. Nu comentez arbitrajul, eu vorbesc doar despre jocul echipei noastre, nu trebuia să se ajungă acolo (n.r. la faza golului marcat de Sepsi), trebuia să fim mai atenți. Screciu nu trebuia să sară, ci să facă pasul în spate”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova n-a învins-o pe Sepsi, dar a urcat pe loc de play-off

Universitatea Craiova a ajuns la 13 puncte acumulate în opt runde după remiza cu Sepsi și a urcat pe loc de play-off în Liga 1, poziția a șasea.

Runda viitoare, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf va juca împotriva campioanei CFR Cluj, partidă programată pe 20 septembrie, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova sepsi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate