Sari la conținut

Honor Play 20 Pro apare online, cu o scăpare de specificaţii; Ar avea ecran OLED la bord.


sevolennia

Postări Recomandate

Zilele trecute descopeream că Honor X20 Max va avea un ecran uriaş, cu diagonală de peste 7 inch, iar azi apare încă o scăpare de telefon Honor interesant. De această dată e un model ceva mai accesibil, un Honor Play 20 Pro.

Conform unei surse de pe Weibo, Honor pregăteşte un telefon derivat şi inspirat din Play5 5G. Play 20 Pro va sosi cu un ecran OLED de 6.53 inch, cu breton picătură şi gama de culori P3. La interior se află un procesor MediaTek Helio G80, iar telefonul va aduce şi 8 GB RAM şi 128 GB stocare. În spate vom găsi o cameră quad cu senzor principal de 64 MP, alături de o cameră ultrawide de 8 MP şi doi senzori de 2 MP, unul Macro şi unul Bokeh.

263549.jpg

În faţă se afla deja clasicul senzor de 16 MP pentru selfie. Sursa menţionează şi o capacitate sub aşteptări a bateriei, de 3800 mAh, tolerabilă doar pe un iPhone. Are şi încărcare la 22.5W, iar Honor ar fi implementat aici un sistem pe bază de grafen, cu rol în răcirea telefonului. Atenţie, specificaţiile sunt aproape identice cu ale lui Honor Play5 5G, de aceea le privim cu precauţie.

Ce se schimbă e procesorul, care nu mai e Dimensity 800U şi încărcarea, care nu mai e de 66W. Aşteptăm un debut în această toamnă alături de Honor X20 Max.

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate