Sari la conținut

[Fotball] Echipa care l-a lansat pe Deian Sorescu, ca și desființată! Ce s-a întâmplat cu ACS Poli Timișoara


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
12.09.2021, 19:12

ACS Poli a fost exclusă din competiții după ce nu a mai fost programată în etapa a 3-a din Liga a 3-a.Jmg9NjM2Jmhhc2g9YzMwMjQwMTk2ZjA2ZGJlMjNj

Formația timișoreană nu s-a putut prezenta la primele două partide, deplasarea la Dudeștii Vechi și la meciul cu Pecica de acasă.

Practic, echipa nu are nici bani, nici jucători. Toți fotbaliștii legitimați au fost cedați sau lăsați liberi din cauza datoriilor, iar din cauza  interdicței FIFA de transferuri clubul nu poate angaja pe nimeni. 

ACS Poli, în pragul falimentului

ACS Poli a încercat să obțină niște amânări, dar fără să reușească să încropească o echipă, astfel că decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF a fost una inevitabilă.

”Admite sesizarea Departamentului Competiții FRF În baza art. 79/1 și 2 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționarea cu Forfait (3-0 în favoarea echipei CS Frontiera 2004 Curtici) și i se aplică penalizate sportivă de 2000 lei În baza art. 79/14/1 din RD, ACS Poli Timișoara se sancționează cu retrogradarea în ultima categorie organizată de AJF pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză”, se arată pe site-ul FRF.

Este sfârșitul acestei grupări, deoarece nu se mai poate înscrie nici în ligile inferioare care au început deja. Teoretic, urmează falimentul pentru clubul care a fost înființat în 2012.

ACS Poli s-a salvat de la retrogradare deși a fost penalizată cu -14 puncte

ACS Poli a fost susținută de fostul primar, Nicolae Robu, cel care a decis schimbarea din momentul în care ACS Recaș a ajuns în Liga 2. 

Formația a promovat în Liga 1 în sezonul 2013-2014 cu Valentin Velcea antrenor. Municipalitatea a finanțat pe ACS Poli până în 2015 când Curtea de Conturi a decis că asemenea procedură este ilegală.

Echipa a reușit o salvare miraculoasă de la retrogradare în sezonul 2016-2017, când a început campionatul cu o penalizare de -14 puncte, sub comanda lui Ionuț Popa. A fost ultima apariție în Liga 1. 

ACS Poli nu a reușit niciodată să atragă suporterii timișoreni, care au susținut pe ASU Poli în acea perioadă. 

La această echipă au fost lansați Deian Sorescu și Marius Marin, ambii convocațila ultimele meciuri ale echipei naționale.

Etichete: ionut popa , acs poli timisoara , nicolae robu , deian sorescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate