Sari la conținut

[Fotball] FCSB are un nou căpitan după accidentarea lui Florin Tănase! Alegerea făcută de Edi Iordănescu


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
12.09.2021, 19:38

FCSB nu se va putea baza în următoarele două luni pe căpitanul și golgheterul de sezonul trecut Florin Tănase, accidentat în meciul de runda trecută cu CFR Cluj, pierdut 1-4.ODJiOWEzNzQ5Mzk3ZjgzNGNlMjE2MWUyMDM=.thu

În absența lui Florin Tănase, banderola de căpitan de la FCSB va fi purtată, cel puțin în derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, de Andrei Miron.

Andrei Miron, căpitanul de la FCSB în absența lui Florin Tănase

Andrei Miron a reluat în ultimele săptămâni antrenamentele cu echipa, după o perioadă în care a fost indisponibil din cauza accidentării suferite în meciul cu CFR Cluj, din luna mai, din play-off-ul stagiunii trecute.

Stoperul transferat în urmă cu un an și jumătate de FCSB de la FC Botoșani bifează, astfel, prima apariție într-un meci oficial după o pauză de patru luni chiar în derby-ul cu Dinamo, când își va și conduce echipa din teren.

La conferința de presă premergătoare partidei, Edi Iordănescu a transmis că alegerea noului căpitan este o decizie care îi aparține.

”Când vedeți că pun un jucător cu experiență căpitan, înseamnă că reclamă asta, dar vor fi cazuri când pot să apară și jucători tineri cărora vrem să le construim o personalitate și să le dăm încredere.

Toate deciziile tactice îmi aparțin. Eu voi alege căpitanul, acela va fi, grupul se va supune și să fiți siguri că nu aleg întâmplător și, atunci când iau o astfel de decizie, o analizez foarte bine”, a declarat Edi Iordănescu.

Florin Tănase își va recupera banderola

În același timp, Edi Iordănescu a transmis că, odată ce va reveni după accidentarea suferită la Cluj, Florin Tănase își va recupera și banderola de căpitan.

”În momentul în care își va reveni, Tănase o să fie prima soluție”, a anunțat Edi Iordănescu.

Etichete: edi iordanescu , andrei miron , fcsb - dinamo , capitan fcsb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate