Sari la conținut

[Fotball] Valentin Mihăilă i-a cucerit pe jurnaliștii italieni după golul crucial marcat pentru Parma


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
10.09.2021, 14:17

Valentin Mihăilă (21 de ani) este considerat cel mai promițător jucător de la Parma, iar italienii sunt de părere că românul ar putea face diferența în acest sezon din Serie B.ZjNhN2IzZGRhMWJlZWQ5YjE4NjU4OTI0MWYw.thu

Mihăilă a adus prima victorie pentru Parma în campionat după cinci luni de zile, iar jurnaliștii italieni sunt convinși că românul va fi decisiv în continuare: "Victoria cu Benevento a fost prima în campionat din 14 martie încoace.

A trecut foarte mult timp de atunci, însă există un element comun între acel succes cu Roma din Serie A și victoria obținut acum cu Benevento: Valentin Mihăilă. Românul a deschis scorul în partida din 14 martie și a jucat la cel mai înalt nivel, iar acum a marcat golul victoriei cu Benevento.

Extrem de rapid, jucătorul transferat de la Universitatea Craiova este un element de bază pentru Parma. Rămâne de văzut ce va reuși să producă românul în meciul următor, duminică, la Pordenone. Ne așteptăm să fie din nou decisiv", scriu cei de la Parma Live.

Mihăilă a fost decisiv în meciul Parma - Benevento, din etapa a doua

Parma a obținut prima victorie în acest sezon de Serie B, grație unui gol marcat de Valentin Mihăilă.

Aflat la prima apariție în lotul Parmei după mai bine de patru luni, perioadă în care s-a confruntat cu probleme medicale, Valentin Mihăilă a fost trimis de Enzo Maresca pe teren în minutul 77, iar în minutul 7 al prelungirilor a adus succesul cu Benevento.

Mihăilă a fost transferat de Parma în 2020, pentru 9.1 milioane de euro. Românul a marcat cinci goluri în cele 18 partide oficiale disputate până acum în tricoul italienilor.

Etichete: parma , valentin mihaila , valentin mihaila parma , meciuri parma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate