Sari la conținut

[Fotball] Neconvocat de șase ani, noul atacant de la Dinamo e decis să revină la națională: ”Antrenorul avea combinații cu impresarii”


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
10.09.2021, 14:26

Mirko Ivanovski (31 de ani), noul atacant al celor de la Dinamo, a analizat partida Macedonia de Nord - România 0-0, din preliminariile CM 2022, și a dezvăluit motivele pentru care nu a mai fost convocat la reprezentativa țării sale.aGFzaD1lZGM3NTAwNjVhY2I4OTE1ZDA0YzdkMGE1

Fost jucător la Astra, CFR Cluj sau Hajduk Split, Ivanovski este omul de atac în care ”câinii” își pun cele mai mari speranțe în acest sezon. Vârful macedonean a bifat 27 de selecții și a marcat un gol pentru echipa națională a țării sale, însă nu a mai fost chemat din 2015, după un conflict pe care l-a avut cu fostul selecționer Igor Angelovski.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Mirko Ivanovski, potrivit Transfermarkt.

Mirko Ivanovski, de la Dinamo la reprezentativa Macedoniei de Nord: ”Antrenorul avea combinații cu impresarii. Acum s-a schimbat, cred că mă întorc la națională”

”Nu am mai fost chemat la națională pentru că am intrat în conflict cu antrenorul. În Croația, am fost de două ori cel mai bun marcator din echipă și pe locul doi în campionat.

Apoi m-am transferat la Hajduk Split, cel mai mare club din Balcani și l-am întrebat pe Angelovski de ce nu m-a mai chemat. Antrenorul avea combinații cu impresarii, am avut un conflict și asta a fost. Acum s-a schimbat antrenorul, iar eu mi-am găsit echipă și vreau doar să dau goluri. Cred că mă întorc la națională!

Acum mă gândesc la echipa națională când am văzut cine joacă acolo în atacul Macedoniei. Trebuie să mă pregătesc, să dau niște goluri la Dinamo și mă duc la națională”, a declarat Mirko Ivanovski pentru Fanatik.

13 goluri în 59 de meciuri a marcat atacantul macedonean în Liga 1.

Vârful lui Dinamo a vorbit despre partida pe care ”tricolorii” au încheiat-o la egalitate la Skopje. Ivanovski susține că naționala României ”a jucat foarte slab”, iar Macedonia de Nord putea să dea lovitura dacă Florin Niță nu avea câteva intervenții providențiale în fața atacanților adverși.

”Am văzut meciul Macedoniei de Nord cu România. România a jucat foarte slab, dar au fost și accidentările și probleme cu COVID-19. Nici Macedonia nu a jucat nimic special, dar am avut două-trei ocazii și puteam să marchăm dacă nu era Niță. Ăsta e fotbalul”, a încheiat Ivanovski.

Etichete: mirko ivanovski , atacant dinamo , macedonia de nord - românia , ivanovski madeconia de nord , ivanovski selectioner macedonia de nord

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate