Sari la conținut

[Fotball] Deian Sorescu n-a uitat! ”Am primit o hârtie cu o clauză”. Ce spune despre transfer și despre oferta de la FCSB


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

10.09.2021, 14:28

Deian Sorescu (24 de ani) nu a uitat ce i s-a promis! Mijlocașul vorbește despre o clauză din contract, venită și ca o promisiune, numai că documentul nu ar mai fi valabil.MCZoPTYzNiZoYXNoPTQyZTg1YzA0ZTE1N2ExNzhi

Fotbalistul de la Dinamo lasă de înțeles că Gigi Becali ar fi oferit suma exactă. Mai mult, Sorescu precizează că va solicita o întâlnire cu actualii șefi ai clubului, dar după derby-ul cu rivalii.

Iuliu Mureșan a anunțat recent că Deian Sorescu nu mai are unde să plece de la Dinamo pentru că, în principiu, cam peste tot s-a încheiat perioada de transferuri. ”Doar puține campionate mai au fereastra deschisă”, a anunțat președintele roș-albilor. 

Ce a spus Deian Sorescu când a fost întrebat dacă ar juca pentru FCSB. ”Momente importante pentru cariera mea!”

Sorescu vine însă cu o altă variantă și spune că, în mod normal, ar fi putut fi plecat deja de la gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Totul, pe baza unei clauze din contract, care ar fi devenit nulă în momentul în care Dinamo a intrat însolvență.

”Am avut înainte de insolvență acea discuție cu DDB, am primit o hârtie cu o clauză pentru transfer, dar, din păcate, documentul și-a pierdut valabilitatea după ce am intrat în insolvență și s-a schimbat conducerea.

Înțeleg că singurii care mai pot decide sunt domnii Mureșan și Zăvăleanu. Aș vrea însă să purtăm zilele viitoare o discuție în care să clarificăm aceste aspecte, pentru că au venit propuneri exact în termenii clauzei stabilite anterior, iar clubul a spus pas”, a spus Sorescu.

Internaționalul român a lăsat de înțeles că nu ar fi spus nu ofertei de la FCSB, atunci când a fost chestionat pe marginea acestui subiect.

”Sunt momente importante pentru cariera mea și e normal să mă gândesc la viitorul meu. Corect mi s-ar părea să se respecte în continuare înțelegerea anterioară, chiar dacă documentul în sine nu mai are putere.

Sincer, chiar nu m-am gândit la tema asta (n.r. - oferta de la FCSB), știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută.

Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră. Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu.”, a mai spus Sorescu, pentru GSP.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , deian sorescu , deian sorescu fcsb , deian sorescu oferte

Sursa WWW.digisport.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate