Sari la conținut

[Stiri] S-a lăsat cu ANTIDROG la UNTOLD - Ofițerii au depistat 14 petrecăreți ce DEȚINEAU DROGURI, în prima zi a festivalului


b0rn0key

Postări Recomandate

 

media-160639151672260800.jpg

Jandarmii şi poliţiştii clujeni au depistat, în prima zi a Festivalului UNTOLD, 14 cazuri în care persoane au încălcat prevederile legii privind traficul şi consumul de droguri, potrivit  Agerpres.

"S-a încheiat prima zi a festivalului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Participanţii au retrăit bucuria spectacolului şi au dansat pe ritmurile muzicii.

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au acţionat cu ocazia desfăşurării festivalului UNTOLD 2021 au constatat un număr de 8 infracţiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi 4 sancţiuni contravenţionale aplicate la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat în total 38 de sancţiuni contravenţionale, abaterile reprezentând încălcări ale normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi ale celor privind circulaţia pe drumurile publice", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de Gruparea de Jandarmi Mobilă din Cluj-Napoca.

De asemenea, poliţiştii clujeni au depistat şase cazuri de încălcări ale legii privind traficul şi consumul de droguri.

Citește și: SURSE Dealer de droguri ABONAT la festivalurile de răsunet, LUAT PE SUS de DIICOT - Urma să VÂNDĂ droguri la Untold

"Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au constatat 6 infracţiuni statuate de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, precum şi de Legea 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare. Au fost aplicate 27 de amenzi şi 18 avertismente privind încălcări constatate pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă şi a regulilor referitoare la fumat în locurile publice", se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în punctele şi posturile medicale, 126 de persoane au primit asistenţă medicală din partea personalului SMURD şi a paramedicilor pompieri.

"Majoritatea afecţiunilor au fost soluţionate pe loc, doar în şase situaţii a fost cazul de a se transporta persoane la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate", se precizează în comunicat.

Pe timpul desfăşurării festivalului, un echipaj al Unităţii Speciale de Aviaţie Caransebeş din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, cu aeronava din dotare, a survolat zona, cu misiunea de a monitoriza şi transmite în timp real datele necesare pentru buna desfăşurare a evenimentului.

 

SURSA:https://www.stiripesurse.ro/s-a-lasat-cu-antidrog-la-untold-ofiterii-au-depistat-14-petrecareti-ce-detineau-droguri-in-prima-zi-a-festivalului_1987669.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate