Sari la conținut

Razer Basilisk V3 este un nou mouse de gaming personalizabil cu 10+1 butoane programabile.


sevolennia

Postări Recomandate

Toamna se numără lansările de jocuri şi între Far Cry 6 şi Call of Duty Vanguard o să avem treabă până la primii fulgi de nea. Ca atare apar şi periferice adaptate la cerinţele celor mai noi titluri, precum proaspăt sositul Razer Basilisk V3. Acesta este un mouse de gaming personalizabil cu dotări avansate.

Avem de-a face aici cu un mouse de gaming pe fir, care vine cu 10+1 butoane programabile, rotiță de scroll inteligentă, care permite schimbarea între modurile de funcţionare şi evident avem parte şi de iluminarea celebra Razer Chroma RGB. Familia de produse Basilisk debuta în 2017 şi a primit îmbunătăţiri constante, rezultând o gamă de mouse-uri de gaming ce poate fi personalizată după placul gamerilor

6139ff7eb0c64.jpg

Razer Basilisk devine astfel un simbol pentru gamerii care caută un mouse potrivit nevoilor lor. Noul V3 încorporează rotița Razer HyperScroll Tilt Wheel, care asigură o experienţă de scrolling deosebită. O puteţi folosi şi pentru a comuta între diferite moduri de funcţionare, inclusiv 3 moduri unice: Tactile Scrolling, Smart-Reel şi Free-Spin Scrolling.

Razer-Basilisk-V3-mouse_590x332.jpg

Tactile Scrolling e pentru precizie maximă şi e bun pentru schimbat arme şi abilităţi, Smart Reel e activat prin Razer Synapse şi trece automat din mod tactil în free spin mode, în vreme ce Free Spin Mode aduce o experienţă de scrolling foarte lină şi ultra rapidă. Mouse-ul are şi tehnologia Virtual Acceleration, care creşte viteza de scroll a mouse-ului, pe baza vitezei cu care este învârtită rotița

image2_592x333.jpg

Cele 10 butoane accesibile, dar şi cel de schimbare a profilului amplasat sub mouse vin cu suport pentru programarea unor funcţii importante ca push to talk, ping, comenzi macro şi funcţii secundare. Sunt 11 zone de iluminare Razer Chroma aici, amplasate pe suprafaţa mouse-ului, plus o zonă dedesubt. Razer Basilisk V3 are un senzor optic Razer Focus+ 26K DPI, cu funcţii ca Asymmetric Cut-Off, ce oferă posibilitatea de a modifica distanţele de lift off şi landing.

Avem la dispoziţie aici a doua generaţie de switch-uri optice Razer, cu timp de acţionare de doar 0.2 ms, eliminând riscul de click-uri duble accidentale. Acest mouse cu 26.000 DPI şi cu cablu Speedflex de 1.8 metri cântăreşte 101 grame (fără cablu) şi costă 79.99 euro.

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate