Sari la conținut

[ Stiri Gaming ] Jocurile create de Sony nu vor primi upgrade gratuit de la versiunea de PlayStation 5


cosm1n.

Postări Recomandate

Zilele trecute am aflat că Horizon: Forbidden West le va oferi celor care achiziționează versiunea de PlayStation 4 un upgrade gratuit la versiunea next-gen de PlayStation 5. Însă cei de la Sony au fost rapizi și au menționat că aceasta nu va deveni o obișnuință, ba chiar din contră. În încercarea de a lăsa vechiul PS4 în urmă, jocurile first-party vor avea upgrade-uri pentru next-gen care vor costa 10 euro.

Această informație vine în cadrul unui articol postat pe blogul oficial de către Jim Ryan, președintele companiei. Acesta a spus că „a ratat șansa” de a NU oferi un upgrade gratuit pentru Horizon: Forbidden West și că „de acum înainte, toate jocurile first-party cross-gen vor avea o opțiune de upgrade la 10 euro.” Aici includem și titluri precum God of War Ragnarok și Gran Turismo 7, cât și alte titluri care vor fi lansate atât pe PlayStation 4, cât și pe PlayStation 5.

  • Măsura se va aplica doar jocurilor produse de Sony, astfel producătorii din spatele francizelor precum Call of Duty, FIFA și alte serii de jocuri populare vor fi liberi să aleagă modul în care vor oferi aceste versiuni îmbunătățite.

Un lucru este sigur: 2022 va fi un an tare pentru PlayStation 5 întrucât jocuri precum următorul Horizon și God of War Ragnarok se numără printre lansările programate. Cât despre cel din urmă, pare că Jim Ryan l-a menționat în același context cu noul Horizon: Forbidden West deoarece este posibil să fie lansate în aceeași perioadă. Asta înseamnă că următorul PlayStation Showcase ne-ar putea aduce mai multe detalii despre noile aventuri ale lui Kratos și Atreus.

 

sursa => www.zonait.ro

 

Jocuri-Sony-God-of-War-e1630931269508-78

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate