Sari la conținut

HBO Max se va lansa în România în 2022, luând locul lui HBO Go; Vine în unele ţări din Europa pe 26 octombrie 2021.


sevolennia

Postări Recomandate

262918.jpg

Gigantul HBO trece la următorul său nivel de evoluţie şi aduce serviciul şi aplicaţia HBO Max în Europa. Va debuta în unele ţări din Europa pe 26 octombrie şi în România ajunge în 2022, aşa cum a confirmat chiar contul oficial de Facebook HBO România. Mai multe detalii avem mai jos.

 

HBO Max este un serviciu de streaming Video on Demand, pe bază de abonament lansat pe 27 mai 2020 în SUA şi în iunie 2021 în America Latină. Se axează pe conţinuturi produse de HBO, dar este şi hub de conţinuturi WarnerMedia: filme, documentare, animaţii, seriale, concerte. La ultima numărătoare, HBO Max ajunsese la 67.5 millioane de abonaţi plătitori pe 30 iunie 2021. La noi ar trebui să ia locul lui HBO Go şi sperăm că vom vedea şi o aplicaţie pe TV cu mai puţine erori, cu suport 4K şi o modalitate mai facilă de derulare a filmelor.

 

În această perioadă pandemică HBO Max a fost o modalitate pentru a avea premiere cinematografice în aceeaşi zi cu debutul lor la cinema sau uneori înlocuind acel debut. Mă gândesc spre exemplu la debutul lui Zack Snyder's Justice League şi la faptul că noul Dune şi Matrix 4 vor avea debutul pe această platformă în aceeaşi zi cu sosirea la cinema. În 2022 HBO Max ajunge în 14 teritorii noiBosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

 

 

Între timp pe 26 octombrie 2021 îl vor primi Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra. HBO Max va include şi conţinut de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network. Spre exemplu în acest an a făcut senzaţie aducând toate sezoanele de "Rick and Morty", inclusiv cel nou. În portofoliu se află seria "Harry Potter", serialul "Big Bang Theory", dar şi serialele flagship HBO, ca "Sopranos", “Westworld” sau "Game of Thrones".

 

Personal sunt curios dacă se păstrează preţul lunar de 3.99 euro plătit acum la HBO Go, cu menţiunea că unii operatori de cablu oferă ca bonus abonament HBO Go.

 

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate